M$MM ROIMPEX Afisari: 723
Categorie: COMERT >> Vanzari diverse Vizitatori: 432
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Unirii, Nr.17, Buzau, judetul Buzau
-------------------------
Phone: Telefon
  0751669029
-------------------------
Web: Internet
  email: biohumussol@yahoo.com
  site: www.biohumussol.ro


 
BioHumusSol - 100 % ecologic  
Detalii  video  

BioHumusSol este 100 % ecologic.

 

Spre deosebire de ingrasamintele chimice, in cazul BioHumusSol nu exista supradoza. Se pot inlocui in totalitate ingrasamintele chimice.

Datorita valorilor proteice ridicate BioHumusSol este mai mult decat un ingrasamant fiind recomandat atat pentru imbunatatirea culturilor cat si ca un tratament pentru refacerea solutilor afectate si saracite de minerale.

 

Humusul de râmă posedă în proporţie mare toate cele 16 elemente de care plantele au nevoie.

Fermierii care folosesc humusul de rama ( BioHumusSol ) sustin ca acesta are efect in prevenirea mai multor boli.Randamentul creste cu 50% - 60% incepand cu primul an de folosire la orice tip de cultura.

 

Prin aplicarea acestui ingrasamant, datorita actiunii lui multilaterale se imbunatateste calitatea plantelor cu substante nutritive, se intensifica activitatea microbiologica, creste starea de fertilitate a solului creand cele mai bune conditii pentru cresterea si dezvoltarea plantelor.

 

BioHumusSol este un ingrasamant natural, produs cu ajutorul ramelor, un substrat mineral-organic, neavand in compozitia sa nici un fel de conservant. Ramele transforma absolut orice substanta organica in cel mai bogat fertilizant organic, cunoscut de om, humusul de rama

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video