BIGIMPEX Afisari: 1061
Categorie: COMERT >> Vanzari diverse Vizitatori: 522
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Maravet , nr. 1, Baia Mare, judetul Maramures
-------------------------
Phone: Telefon
  0262215673; 0262213688; 0745519113
-------------------------
Web: Internet
  email: office@bigimpex.ro
  site: www.bigimpex.ro

 
Vitraje pentru hale  
Detalii  video  

Sisteme vitraje MODULAR - tip Lamba - Uluc

O soluÅ£ie elegantă pentru sectorul închiderilor perimetrale o constituie Sistemul de vitraje verticale din panouri celulare din policarbonat, cu sistem de îmbinare tip Lambă-Uluc - MODULAR.

SISTEMUL MODULAR constituie o soluÅ£ie optimă pentru realizarea unor suprafeÅ£e vitrate ÅŸi acoperiri continue mari, cu un aspect deosebit ÅŸi caracteristici mecanice speciale. Se imbină perfect cu sistemele de acoperiri ÅŸi închideri din panouri termoizolante tip sandwich, permÅ£ând astfel, realizarea de fâÅŸii luminatoare în pereÅ£ii verticali.

 

Galerie de lucrari Sisteme vitraje Autoportante Sisteme vitraje Autoportante

Ca o soluÅ£ie complexă pentru vitraje verticale sau acoperiri curbe unde este nevoie de o rezistenţă mare la încarcare, oferim SISTEMELE AUTOPORTANTE tip SUN MODUL

Aceste sisteme sunt alcătuite din profile autoportante –din otel plastificat - ÅŸi panouri celulare din policarbonat translucide, cu sisteme de clipsare, plane sau curbe. Acestea constituie soluÅ£ia optimă pentru cele mai deosebite proiecte pentru construcÅ£iile moderne.

Astfel SISTEMELE AUTOPORTANTE sunt: Vitrajele pot fi din policarbonat celular cu latimea de 500mm la grosimile de 10mm, 16mm, 20mm, 25mm Cu latimea de 1000mm la grosimile de 12mm, 16mm, 20mm, 32,mm, 40mm

Aceste SISTEME se ofertează şi se produc numai pe proiecte concrete.

Atât grosimea vitrajelor cât ÅŸi tipul ÅŸi grosimea în pereÅ£i si tipul canalele din otel, se vor alege in functie de deschiderile ÅŸi încărcările solicitate.

Vă sfătuim să ne consultaÅ£i încă din faza de proiectare.

 
Galerie foto (3)
[Image #1] [Image #2] [Image #3]
Prezentare video