BIGIMPEX Afisari: 1062
Categorie: COMERT >> Vanzari diverse Vizitatori: 523
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Maravet , nr. 1, Baia Mare, judetul Maramures
-------------------------
Phone: Telefon
  0262215673; 0262213688; 0745519113
-------------------------
Web: Internet
  email: office@bigimpex.ro
  site: www.bigimpex.ro

 
Luminatoare si trape  
Detalii  video  

Odata cu necesitatea de a obÅ£ine mai multă lumină naturală, termoizolaÅ£ie ÅŸi rezistenţă la factori de mediu la învelitorile halelor de productie sau agroalimentare, a apărut necesitatea folosirii luminatoarelor cu vitraj din panourilor celulare din policarbonat.

Pe lângă o bună termoizolaÅ£ie, greutatea scăzută a panourilor din policarbonat celular va duce la mult mai puÅ£ina încărcare a acoperiÅŸurilor halelor decât dacă luminatoarele ar avea vitrajul din sticlă. Totodată aceste luminatoare vor fi incasabile ÅŸi permit realizarea unor forme arcuite.

Luminatoarele continue fixe din policarbonat se vor oferta în funcÅ£ie de necesităţile fiecărui client (dimensiunule luminatorului, încărcarea solicitată, costuri). Astfel se pot oferta:

  • soluÅ£ii simple cu policarbonat cutat plan sau curb
  • luminatoare termoformate curbe
  • sisteme autoportante din arce ÅŸi policarbonat
  • luminatoare pe schelet metalic (aluminiu sau oÅ£el) ÅŸi vitraj simplu sau dublu din policarbonat sau plăci acrilice

Pentru evitarea supraîncălzirii spaÅ£iilor, o atenÅ£ie deosebită trebuie acordată ventilaÅ£iei. Astfel în proiectele acestor tipuri de luminatoare pentru hale poate fi prevăzută integrarea unor trape, cupolete sau ferestre verticale.

Acestea se pot deschide (manual sau electric) pentru a permite ventilarea spaÅ£iului. În unele cazuri, aceste deschideri pentru ventilaÅ£ie pot fi folosite simultan ÅŸi pentru evacuarea gazelor sau fumului în caz de incendiu.

 
Galerie foto (3)
[Image #1] [Image #2] [Image #3]
Prezentare video