BIGIMPEX Afisari: 1062
Categorie: COMERT >> Vanzari diverse Vizitatori: 523
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Maravet , nr. 1, Baia Mare, judetul Maramures
-------------------------
Phone: Telefon
  0262215673; 0262213688; 0745519113
-------------------------
Web: Internet
  email: office@bigimpex.ro
  site: www.bigimpex.ro

 
Benzi luminatoare pentru hale  
Detalii  video  

Benzile luminatoare in planul acoperisului – cutate ( GRECA) sau plane (LIS) reprezinta solutia ideala pentru a obtine o iluminare naturala a halelor. Se pot folosi la acoperisuri cu panouri sandwich sau tabla cutata. In functie de cerintele de izolare, sunt disponibile in mai multe grosimi.

Aceste panouri sunt produse special proiectate pentru a asigura un montaj usor si sa fie durabile. Calitatea produselor BIGIMPEX – compozitie, greutate specifica grosimii precum si forma profilelor- le deosebeste de produsele mai ieftine de pe piata. Produsele noastre sunt Garantate 10 ani pentru pastrarea transparentei in parametrii admisi ( nu ingalbenesc) si a rezistentei la impact (nu se gauresc la grindina).

In primul rand sunt usoare, nu necesita o structura separata de sustinere, decat elemente de sustinere (Z-uri de compensare) pe pane si in partea goala a cutelor laterale. Au un aspect in armonie cu intregul acoperis si nu necesita o intretinere speciala.

Este foarte important ca montajul lor sa se faca adecvat – permitand dilatarea termica a panourilor – si folosind accesoriile potrivite ca marime si rol.

Bigimpex sta la dispozitia clientilor cu calculul acestui necesar de elemente pentru montaj, cu furnizarea lor precum si cu consultanta tehnica privind montajul.

 
Galerie foto (4)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4]
Prezentare video