BEST DOGS Afisari: 1562
Categorie: ALARME, APARARE, PAZA >> Dresaj canin Vizitatori: 781
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Ciucea, , Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0726560431; 0769722220; 0765244539
-------------------------
Web: Internet
  email: acbestdogs34@gmail.com
  site: www.bestdogs.ro

 
Paza si protectie  
Detalii  video  

Un lucru foarte important este ca in momentul in care se efectueaza dresajul de paza si protectie, acel caine sa cunoasca foarte bine comenzile de disciplina. Altfel, riscati sa nu puteti detine controlul asupra lui. In prima faza, se va lucra formarea muscaturii cainelui. Pregatirea pentru aceasta etapa constra in lucrul cu carpa si obisnuirea cu amenintarile.

Dupa ce cainele a invatat sa muste atat pe carpa, cat si pe saculeti, batoane speciale folosite in dresaj, se va trece la etapa superioara si anume muscatura pe un manson special, urmand ca la final cainele sa execute o muscatura puternica si din plin pe un costum de protectie. Atac la comanda. Cainele va musca atat din lesa cat si pe liber doar la comanda stapanului, indiferent de situatie. Atac cu botnita. Atat timp cat cainele poarta botnita, acesta il va ataca cu ea pe infractor.

Orice caine obisnuit cu botnita poate fi dresat pentru acest gen de atac. Paza la domiciliu. In afara membrilor familiei, orice persoana care va incerca sa patrunda in locuinta pentru a fura sau a distruge, va fi atacata de catre caine. Paza la persoana. Cainele va ataca si musca, fara nici un fel de comanda, orice persoana care se va afla in minimul distantei de perimetru a lesei. Paza la masina. Cainele va fi lasat in masina cu comanda paza.

Orice persoana, in afara stapanului, care va incerca sa intre in masina va fi atacata . Paza de obiect. La sfarsitul acestei etape, cainele va musca, in afara de stapan, orice persoana care va incerca sa sustraga obiectul (geanta, bunuri si valori etc) din perimetrul lasat.

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video