BEST PRODUCTS GRUP Afisari: 3311
Categorie: COMERT >> Vanzari diverse Vizitatori: 1747
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. Natiunile Unite, nr. 4, bl.06, sc. B, ap. 47, sctor 5,
-------------------------
Phone: Telefon
  0213107079; 0213107080; 0213107081
-------------------------
Web: Internet
  email:
  site: www.siding.ro

 
Royal Soffit  
Detalii  video

Intrados (sageac) din PVC pentru stresini si terase - o necesitate in ziua de azi

Intretinerea stresinilor si lucarnelor sau tavanelor teraselor este o munca si o cheltuiala dificila, dar necesara.  Acum, cu intradosul din PVC se asigura un finisaj estetic al casei, care nu mai trebuie intretinut zeci de ani (50 ani garantie), spre deosebire de solutia clasica – lambriu de lemn.

Lambriul de lemn trebuie tratat si retratat, iar aceasta operatiune se face la inaltimi greu accesibile (peste 10m). Nu numai ca este costisitor si periculos, dar in cele mai multe cazuri deranjeaza si produce distrugeri colaterale unei case si gradini care nu se mai afla in constructie, ci sunt deja locuite.

Mai mult decat atat, aceasta solutie complementeaza estetic celelate solutii moderne prezente acum la exteriorul caselor – invelitori, fatade, tamplarii, etc…  Este suparator la ochi ca la o casa de lux care valoreaza intre 100.000 si 1.000.000 Euro, intradosul sa se mai monteze din lemn.

In plus, intradosul prevazut cu gauri de ventilatie asigura eliminarea excesului de caldura acumulat in sarpanta pe timpul verii si impiedica formarea condensului, protejand astfel sarpanta care este din lemn.

In concluzie, alta varianta pentru o casa moderna nu exista!

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video