BeautyTech Romania aparatura si produse profesionale clinici, saloane Afisari: 330
Categorie: ASISTENTA MEDICALA >> Aparatura medicala Vizitatori: 214
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Calea Floreasca, , nr. 91-111, tronson 3, et. 1, ap. nr 25, Sector 1,
-------------------------
Phone: Telefon
  0724667275
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@beautytech.ro
  site: www.beautytech.ro

 
WishPro  
Detalii  video  

WISHPro® – Ultima Generatie in Combine Cosmetice

WishPro ofera centrelor de infrumusetare oportunitatea de a adauga 4 tratamente cosmetice inovative pe lista de servicii cu o singura combina cosmetica, in schimbul unei investitii initiale foarte mici. Tratamentele WishPro ofera rezultate instante, asadar clientii pot vedea si simti diferenta pe pielea lor, ce dobandeste un aspect radiant, mai tanar si sanatos!

Conceptul WishPro: sinergie intre tehnologie si cosmetica. WishPro combina tehnologia estetica avansata cu formule cosmetice puternice!

Un upgrade Ideal pentru orice Salon – WishPro®

  • Suporta tratamente multiple
  • Rezultate vizibile instant
  • Singura combina cosmetica profesionala wireless
  • Recuperarea rapida a investitiei

Usor de manevrat si Compacta

Combina cosmetica WishPro® este un dispozitiv wireless, fara cabluri ce perturba tratamentele cosmetice efectuate clientilor. Ideal pentru centrele de infrumusetare cu mai multe camere de tratament, intrucat aplicatorul poate fi mutat cu usurinta in orice camera de tratament. Combinele cosmetice WishPro sunt foarte simplu de utilizat: Rasuceste>Pop>Click.

WishPro® Revolutioneaza Igiena Saloanelor

Capsulele de unica folosinta pentru tratament folosite de Combina Cosmetica WishPro® sunt ideale pentru mediul de lucru dintr-un centru de infrumusetare. Fiecare capsula ale acestei combine cosmetice este sigilata individual pentru asigurarea igienei optime. Capetele acestei combine cosmetice sunt rezistente la apa si pot fi spalate cu usurinta intre tratamente, fara nici un risc.

Pentru combina cosmetica WishPro® nu ai nevoie de finantare

Efortul proprietarilor de saloane care investesc in dispozitive scumpe si de mari dimensiuni este inteles de BeautyTech si dedezvoltatorii WishPro®. Scopul pana la urma este sa oferim clientilor cele mai noi si eficiente tratamente. De multe ori insa aceste combine cosmetice se invechesc inainte de a produce profit. Filozofia nostra si a dezvoltatorilor tehnologiei WishPro® este sa oferim o combina cosmetica accesibila, cu recuperarea rapida a investitiei, fara compromisuri pe plan financiar! Chiar si cu un singur client pe zi, investitia va fi recuperata in mai putin de doua luni! Clientii suplimentari vor face ca investitia sa fie recuperata si mai rapid, iar apoi totul este profit!

Combina Cosmetica WishPro® nu devine niciodata invechita

Secretul dezvoltarii acestei combine cosmetice si al tehnologiei WishPro® il reprezinta conceptul cu o platforma ce permite adaugarea de capete de tehnologii noi. Asadar extinderea gamei de tratamente oferite de centrul dvs. de infrumusetare va fi continua. In prezent, dezvoltatorii Synoia lucreaza pentru a oferi solutii accesibile si pentru tratamentul celulitei, radiofrecventa si peeling cu diamante.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video