BEAUTIK - HAUTE PARFUMERIE Afisari: 14465
Categorie: COMERT >> Cosmetice si parfumuri de marca Vizitatori: 6048
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str Radu Beller, nr. 9, Piata Dorobanti, sector 1, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0314327015
-------------------------
Web: Internet
  email:
  site: www.beautik.ro

 
Despre noi  
Detalii  video

PARFUMERIA DE NISA, IZVOR AL AROMELOR RARE

Gustul unei persoane in ceea ce priveste alegerea unui parfum se dezvolta si evolueaza la fel ca si gustul pentru muzica sau mancare.

Toti trecem prin experienta acumularii unui anumit gust. Incepem cu lapte si biscuti cand suntem foarte mici, incercam apoi mii de feluri gastronomice, reusind poate intr-o zi sa apreciem cu adevarat un Camembert, o trufa sau un Pinot Gris.

Parfumeria de nisa a aparut ca o extensie a acestei realitati, ca un raspuns la dorinta consumatorului de a avea un parfum diferit, personal, o alternativa la parfumurile cu productie in masa. Casele de parfumuri de nisa sunt foarte diferite, fiind uneori greu de inclus in categorii sau grupuri olfactive care sa le reprezinte.

Exista cateva principii de baza la care aceste Case adera, arta si creativitatea situandu-se pe primul plan. Parfumieri celebri si ‘nasuri’ sunt creatorii colectilor, iar distributia este foarte selectiva.

Parfumurile de nisa pot fi regasite in magazine celebre din intreaga lume. Harvey Nichols si Harrods in Londra, cu celebrele “Foret de Parfum” si “The Roja Dove Parfumerie”, Printemps si Evody in Paris, Corso Como in Milano, The Plaza in Statele Unite, reprezinta doar o parte din locatiile exclusiviste unde putem intalni branduri renumite precum: The Different Company, Juliette Has a Gun, Etro, Lubin, Serge Lutens, Aqua di Parma, etc.

In Bucuresti, Beautik Haute Parfumerie, abordeaza acest concept ‘’alternativ’’ al parfumeriei de nisa, reusind sa ofere cele mai rare case de parfumuri si cele mai sofisticate arome din toate timpurile. Magazinul se dedica atat parfumurilor cu o bogata istorie in spate, cat si brandurilor nonconformiste si foarte actuale 

DESPRE NOI

Beautik Haute Parfumerie este o parfumerie de lux, pe care o gasiti doar daca nu sunteti ca toti ceilalti, daca nu va supuneti banalului si nu va alegeti parfumul in functie de notorietatea brandului sau de tentantele reclame.

Parfumeria de nisa este exact acea latura artistica a parfumeriei si chintesenta experientei de a purta un parfum, care sa vina in completarea personalitatii si a starilor de spirit.

La granita dintre poveste si perfectiune se petrece o alchimie ciudata, de transformare a celor mai rare ingrediente, in adevarate comori olfactive. Un Faust modern, transpus in exuberanta aromelor.

Sunt parfumuri pe care le mirosi si iti aduc aminte de momente trecute sau locuri dragi, demult uitate, pe care ai dori sa le ai mereu alaturi, sa le ‚porti’ cu tine. Mirosul te invaluie si atunci stii ca acela este parfumul tau.

Un boutique cochet, in care v-am pregatit parfumuri rare si exclusive, produse pentru ingrijirea corpului si arome pentru casa si suflet, toate atent selectionate.

Aici gasiti parfumuri create de ‚nasuri’ sau parfumieri celebri, care isi tin secretele bine pastrate si care combina ingrediente din toate colturile lumii, din pasiunea pentru aceasta arta.

Credem in parfumuri cu traditie si retete transmise din tata in fiu, inca de pe vremea imparatilor Frantei, dar si in exuberanta si extravaganta noii generatii de parfumieri, care revolutioneaza prin imaginatie si indrazneala. Credem in originalitate, rafinament si magia care se ascunde in sticlutele colorate de parfum.

Intrand in lumea noastra vei afla ce parfum a dorit Napoleon sa fie creat pentru iubita lui sotie Josephine... cum Fracas, parfumul tipic al anilor ’40 si creatia suprema a maestrului modei Robert Piguet, a devenit aroma definitorie a multor vedete ca Madonna, Linda Evanghelista, Sofia Coppola sau Carolina Herrera si chiar cum nonconformistul creator al brandului Etat Libre D’Orange dedica una dintre cele mai bune creatii ale sale actritei preferate a lui Pedro Almodóvar.

Toate acestea aduc un aer deosebit marca Beautik, pe care va invitam sa il descoperiti.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video