Aquatics Spa World, Baia Mare - Tratari profesionale a apei din piscina Afisari: 1276
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Amenajari de spatii exterioare (fatade, alei, piscine) Vizitatori: 602
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
B-dul Independentei, Nr. 21 C, Baia Mare, judetul Maramures
-------------------------
Phone: Telefon
  0730581571; 0262213066; 0262213660
-------------------------
Web: Internet
  email: bayrol@bayrol.ro; office@aquatics.ro
  site: www.bayrol.ro

 
Despre Bayrol  
Detalii  video  

BAYROL este liderul european in tratarea apei din piscina. 

• Compania BAYROL a fost infiintata in 1927 in Munchen de catre Heintz Pohl. Inca de la inceputurile companiei principalele obiective au fost cercetarea si dezvoltarea în domeniul tratarii apei din piscine.

• In 1982 BAYROL patenteaza prima metoda de tratarea apei din piscina pe baza de oxigen activ.

• BAYROL este compania responsabila cu tratarea apei la Jocurile Olimpice din Munchen (1972) si Barcelona (1992) .

• Azi BAYROL este cunoscuta ca cea mai inovativa companie din domeniul tratarii profesionale a apei din piscina.

•  BAYROL a acordat si autorizat importul, respectiv distributia produselor pe piata din Romania, societatii AQUATICS SPA WORLD S.R.L.  

•  Mai multe detalii aici: www.bayrol.com

 

Despre Aquatics Spa World S.R.L.: 

Aquatics Spa World S.R.L. s-a infiintat in anul 2004, iar in 2015 s-a reinventat, adoptand o noua viziune asupra obiectului principal de activitate: furnizarea de produse si servicii in domeniul tratarii apei din piscine, bazine de inot si spa-uri.

Concret, vorbim despre substante, echipamente de masurare, analiza si control a calitatii apei dar si despre metode  complete de tratare, marca Bayrol, ca fiind produse de top in acest domeniu si pentru care suntem unici importatori si distribuitori in Romania. Clientii nostri sunt atat persoane fizice cat si juridice; atat institutii private cat si de stat, de a caror cereri ne ocupam cu promptitudine , motiv pentru care am incheiat parteneriate de succes si pe termen lung.

Toti acesti oameni au constatat calitatea Bayrol, consumurile mici, usurinta si rapiditatea in utilizare. Aceste atribute claseaza produsele Bayrol in topul cerintelor celor mai pretentiosi solicitanti.

Pentru aceia dintre dumneavoastra care nu cunosc inca produsele si calitatea Bayrol, ne dorim sa stiti ca aceste produse ocupa locul intai in topul preferintelor clientilor din Franta, Germania si America de Nord.

Membrii echipei Aquatics va ofera experienta lor, amabilitatea si profesionalismul, in gasirea, impreuna cu dumneavoastra a celor  mai eficiente metode de analiza si tratare a apei, avand cel mai puternic aliat in produsele Bayrol. 

Atuul nostru este insusi faptul ca iubim ceea ce facem.

Te invitam sa descoperi si alte produse din portofoliul nostru, accesand: www.swimmingshop.ro; www.agua.ro; www.madwave.ro.

Aquatics Spa World S.R. L. partenerul tau de incredere, te provoaca la shopping.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video