Babel Consulting Afisari: 1002
Categorie: SERVICII DIVERSE >> Traducatori, translatori Vizitatori: 411
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str.Ion Ghica, nr.3,sector 3, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0213113833; 0213113833; 0723153033
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@babel-traduceri.ro
  site: www.babel-traduceri.ro


 
De ce limba bulgară?  
Detalii  video  
  • Pentru că dorim să venim în sprijinul Dvs., adaptând permanent oferta noastră la solicitările care vin din partea Dvs.

    Şi pentru că toamna se tot numără câte ceva... noi „am numărat” comenzile Dvs. si am realizat că cele mai multe solicitări de traducere din seria limbilor slave sunt cele în/din limba bulgară, precum şi serviciile aferente acestora (legalizare, apostilare traducere documente etc.).Aşadar, pentru a răspunde cât mai bine solicitărilor Dvs., am format o echipă de traducători de limbă bulgară, autorizaţi de Ministerul Justiţiei, care să „acopere” domeniile cele mai solicitate de Dvs.: bulgară domeniul juridic, bulgară domeniul economic (financiar, contabil, bancar), bulgară domeniul medical, bulgara în construcţii, bulgara tehnică, bulgara pentru turism, marketing, publicitate.

    Am format, de asemenea, interpreţii de care aveţi nevoie pentru a comunica cu succes cu partenerii Dvs. de afaceri în cadrul unor conferinţe, seminarii, workshop-uri sau pentru a vă asista în cazul semnării unor acte oficiale la notariat sau în alte circumstanţe. Pentru serviciile de interpretariat simultan şi/sau consecutiv de limbă bulgară vă puteţi adresa cu încredere echipei noastre.

  • Proiectul Traduceri-Bulgară face parte dintr-un proiect socio-cultural mai amplu iniţiat de echipa noastră, care promovează cunoaşterea Celuilalt, cu implicaţii socio-lingvistice şi culturale. În acest sens, colaboram cu diferite fundaţii şi organizaţii din ţară şi nu numai, în susţinerea şi organizarea de evenimente care au ca scop comunicarea între statele vecine, între minorităţi şi etnii.În acest sens, suntem deschişi oricărui tip de colaborare sau proiect care ar solicita experienţa şi susţinerea noastră.
  •  
    Galerie foto (1)
    [Image #1]
    Prezentare video