Aventura parc Afisari: 823
Categorie: SPORT, AGREMENT, SPECTACOL >> Sporturi diverse Vizitatori: 399
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Comuna Butimanu, judetul Dimbovita
-------------------------
Phone: Telefon
  0742062182
-------------------------
Web: Internet
  email:
  site: www.aventuraparc.ro;

 
Escalada in copaci  
Detalii  video

Aventura Parc Lucianca a fost primul parc de distractii familial care a lansat escalada in copaci in Romania in 2006. Pentru a practica acest sport extrem, tinuta sport este obligatorie. in momentul de fata va propunem 3 trasee:

 

Traseul verde

 

Acest traseu este destinat adultilor sau copiilor peste 8 ani cu inaltimea peste 1m40 insotiti obligatoriu de un adult. Dupa echiparea cu ham, absorbant de soc in Y, scripete, manusi, adultii si copiii urmeaza obligatoriu un instructaj pe pista de incercare cu monitorii nostri. „Traseul verde” este situat la o inaltime cuprinsa intre 4 si 5m50 si are 10 ateliere: podul indianului, tiroliana ascendenta, pod, plasa verticala, pod nepalez, bustean, tiroliana descendenta, balansoare, pasarela, tiroliana cu aterizare pe sol.

 

Traseul albastru

 

Acest traseu este destinat adultilor sau copiilor peste 8 ani cu inaltimea peste 1m20 insotiti obligatoriu de un adult. Dupa echiparea cu ham, absorbant de soc in Y, scripete, manusi, adultii si copiii urmeaza obligatoriu un instructaj pe pista de incercare cu monitorii nostri. „Traseul albastru” este situat la o inaltime cuprinsa intre 3 si 4m si are 9 ateliere: zid de catarare, podul junglei, pasarela instabila, scarita, tiroliana descendenta, pod hamac, pod chinezesc, pod balansoare, tiroliana cu aterizare pe sol.

 

Traseul galben sau traseul Veveritei

 

ATENTIE ! Copii evolueaza pe acest parcurs sub supravegherea si responsabilitatea parintilor ! tinuta sport obligatorie (pantofi sport si pantaloni). "Traseul veveritei" este destinat copiilor cu varsta cuprinsa intre 4 si 8 ani si cu o inaltime ce nu depaseste 1m40. Copiii sunt echipati de monitorul nostru cu un ham intreg, 2 lonje cu carabine si o casca. Apoi atat copiii cat si parintii care ii vor supraveghea sunt instruiti, iau la cunostinta regulamentul si pot pleca pe traseu. „Traseul galben” are intre 0,5 si 2m inaltime si cuprinde 7 ateliere: podul indianului, balansoare, pasarela, bustean, podul nepalez, scara uriasului, tiroliana cu leagan. Poze escalada in copaci

 

Siguranta si echipament de protectie individuala

 

Escalada in copaci este un sport extrem si practicarea lui la Aventura Parc presupune respectarea regulamentului. Instalatiile sunt verificate zilnic pentru siguranta tuturor.

 
Galerie foto (4)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4]
Prezentare video