Autoglobus 2000 - Distribuitor si reparator autorizat Citroen, Opel & Iveco, Timisoara Afisari: 988
Categorie: AUTO MOTO >> Service auto-moto Vizitatori: 463
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Calea Sagului, Nr. 201, Timisoara, judetul Timis
-------------------------
Phone: Telefon
  0256400705; 0256400700; 0256400706
-------------------------
Web: Internet
  email: office@autoglobus.ro; vanzari@autoglobus.ro
  site: www.autoglobus.ro

 
Reparatii auto,servicii complete  
Detalii  video  

Caroserie deteriorata sau chiar dauna severa? Nu-ti face griji, masina ta poate arata din nou impecabil!La Autoglobus beneficiezi de servicii complete si profesioniste de reparatii si întretinere caroserie, indiferent daca lucrarile sunt decontate de un Asigurator sau le faci în regie proprie.

 

Efectuam lucrari de caroserie auto multimarca, indiferent de complexitate. Utilizam piese de origine sau echivalente certificate – la alegerea clientului, cele mai bune materiale de vopsire, oferim garantie pentru lucrarile efectuate.

Atelierul de caroserii este echipat cu tehnologii de ultima generatie si este autorizat anual de Producatorii auto reprezentati - Citroen, Dacia, Iveco, Opel, Peugeot si Renault. Suntem auditati si certificati anual de catre Registrul Auto Român pentru efectuarea reparatiilor la autovehiculele în circulatie de pe teritoriul României.

Personalul nostru este specializat periodic în România si strainatate, atât de Constructorii pe care-i reprezentam, cât si de companiile furnizoare de materiale de vopsitorie.

  • LUCRARI DE CAROSERII DECONTATEPRIN ASIGURATOR (RCA sau CASCO)
  • LUCRARI DE CAROSERIIÎN REGIE PROPRIE

Economiseste timp si evita birocratia, putem gestiona pentru tine întregul proces de rezolvare a daunei cu asiguratorul. Contacteaza-ne, beneficiezi de consiliere gratuita si suport în deschiderea si gestionarea dosarului de dauna.

  Important Este dreptul clientului, stabilit prin legea nr.136/1995, ca în cazul reparatiilor suportate de societatile de asigurare, sa aiba posibilitatea de a alege unde doreste sa fie executate lucrarile de tinichigerie si vopsitorie.

Avem încheiate conventii de colaborare cu majoritatea asiguratorilor din piata româneasca:Oferim servicii complete:

  •   Centru de constatare daune
  •  Masina la schimb pe perioada reparatiei1
  •  Serviciu de cesiune de creanta2, în cazul dosarelor RCA unde Autoglobus nu are contract de colaborare cu respectivul Asigurator
  •  Suport în caz de imobilizare, prin parteneri cu platforma auto
 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video