Attraction Club Massage & Spa - Bucuresti Afisari: 1450
Categorie: RESTAURANTE, CAZINOURI, DISCOTECI >> Cluburi de noapte Vizitatori: 1476
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Agricultori , Nr.16,Sector 2, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0731578887
-------------------------
Web: Internet
  email: info@attractionclub.ro; massage@attractionclub.ro
  site: www.attractionclub.ro

 
Swing  
Detalii  

Swingul, considerat de unele persoane un adevarat stil de viata, este activitatea sexuala non-monogama, tratata ca orice alta activitate sociala, care poate fi incercata ca si cuplu.

 

Fenomenul swing poate fi vazut ca o parte a revolutiei sexuale din ultimele decenii, care a aparut ca urmare a cresterii relatiilor sexuale, datorita prevalentei practicii sexului protejat in aceasta perioada.

 

Swingul a fost numit schimb de nevasta (wife-swapping) in trecut, dar acest termen a fost criticat ca fiind androcentrist (luand in considerare doar punctul de vedere masculin) si ca ar descrie in mod incorect paleta larga de activitati sexuale la care swingerii pot participa.

 

In general, swingul are loc cand un cuplu se implica in relatii sexuale cu un alt cuplu, cu mai multe cupluri sau o persoana singura. Actul sexual poate avea loc in aceeasi camera dar si in camere separate. De multe ori, actul sexual este denumit “joaca”, iar persoanele implicate “parteneri de joaca”.

 

Marea majoritate a oraselor mari din America de Nord si din Vestul Europei au cel putin un club de swing intr-o locatie permanenta; peste 3000 de astfel de cluburi exista la nivel mondial iar peste 1000 au si prezenta online. Multe cupluri intra in swing in timp ce sunt deja intr-o relatie sigura. In timp ce aventurile extraconjugale pot fi fierbinti pe moment, fara a se lua in considerare consecintele, swingerii sustin ca sexul practicat intre swingeri este o aventura mult mai bine gandita si abordata mai pragmatic.

Un cuplu receptiv la experiente sexuale noi si diferite va incepe sa exploreze cai noi de implinire sexuala comuna pentru a continua sa isi imbunatateasca relatia impreuna. Swingul poate fi o solutie, deoarece ofera o varietate sexuala, aventura, precum si posibilitatea de a trai fanteziile ca un cuplu, fara a avea secrete unul fata de celalalt si fara inselaciune. Swingul face ca infidelitatea sa fie mai putin probabila, deoarece membrii cuplului stiu ca pot avea contact sexual cu alte persoane, cu acordul partenerului lor, si chiar cu participarea acestuia. În acest sens, multi swingeri afirma ca relatiilor lor se consolideaza prin swing si ca viata lor sexuala e mult mai intima si implinitoare.

 

http://www.attractionclub.ro/ro/mai-multe-despre-swing/

 
Galerie foto (10)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4] [Image #5] [Image #6] [Image #7] [Image #8] [Image #9] [Image #10]
 
Camera comuna   |  Cluburi sector 2  |  Evenimente private  |  Mod de viata  |  Stil de viata  |  Tratament infectii transmise sexual  |  Viata de cuplu  |  Viata de noapte  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.