ATTITUDE SALON - Coafor-Frizerie Bucuresti Afisari: 410
Categorie: SERVICII DIVERSE >> Saloane de infrumusetare (beauty salon) Vizitatori: 307
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Invingatorilor , Nr. 23, Parter, Ap. 1, Int. 1, sector 2,
-------------------------
Phone: Telefon
  0314382036; 0729227334
-------------------------
Web: Internet
  email: office@attitudesalon.ro
  site: www.attitudesalon.ro

 
Echipa  
Detalii  video  

1.CONSTANTIN DUMITRUTHE HAIR ARTIST – Fiecare zâmbet de mulțumire și recunoștință de pe chipul clientilor, este de fapt, adevărata mea răsplată. Să poti veni în întâmpinarea dorințelor lor e un punct forte pentru un stilist. Atrăgându-mă acest domeniu încă din adolescență – perioadă în care i-am avut “cobai” pe cei apropiați -, urmarea unor cursuri de specialitate pentru a-mi practica meseria visată cu acte în regulă a fost un pas mai mult decât firesc.

 

2.ALEXANDRU BRICIAGEu sunt Alex si am 21 de ani. Mi-am inceput cariera in acest domeniu frumos la varsta de 18 ani, imediat ce am terminat liceul. Aceasta meserie a inceput sa ma atraga, practic, dintr-o joaca, după ce am inceput, tot mai des, sa imi tund prietenii, fara a avea cunostinte sau experienta profesionala in domeniu. In cei aproape 3 ani de cand activez consider ca am evoluat foarte mult, atat pe plan profesional cat si pe plan personal, datorită experientelor variate de care am avut parte in acest timp.

 

3.CRISTIAN ZANFIRNumele meu este Cristian, sunt un om cu calitati si cu defecte, cu experiente de viata mai frumoase si mai putin frumoase. Consider ca viata nu trebuie sa fie perfecta pentru a fi fericit si ca fericirea nu este conditionata de a avea totul. Fericirea inseamna mai degraba sa fii liber si sa faci ce te pasioneaza. Reflectand asupra celor de mai sus, in urma cu 3 ani am ales drumul frumosului, dorind sa ma exprim prin acest tip de arta, hairstylingul. Lucrurile care imi plac cel mai mult in aceasta meserie sunt faptul ca descopar mereu oameni cu povesti interesante si pot lega prietenii durabile si frumoase.

 

4.FLAVIUS MAN THE HAIRFlavius Man, provine dintr-o familie din zona Ardealului, unde a primit educatie in domeniul artei muzicale inca din perioada gradinitei. Studiind de mic la diferite instrumente a inteles ca arta poate definii personalitatea, astfel a ales la un moment dat meseria de Hairdresser.

 

5.ANDREEA LIMBASANSunt Andreea! Am terminat scoala de coafor in 2015 la Atelierele Ilabh, an in care m-am si alaturat echipei Attitude Salon. Iubesc colorimetria si coafatul – atat cel lejer, de zi, cat si special, de ocazie. Ador sa vad culorile jucandu-se in suvitele de par si felul in care coafura pe care o realizez scoate asta in evidenta. Am ales sa fiu stilist dintr-o chemare interioara.

 

6.ANDREEA PICUINumele meu este Andreea Picui, sunt din Constanta. Am ales sa parasesc orasul natal in favoarea capitalei, loc ce mi-a intrat in suflet numaidecat. Desi am absolvit facultatea de management financiar contabil, am constatat pe parcurs ca stiintele exacte nu erau tocmai ceea ce imi doream. Asa ca am ales drumul “frumosului”, al “creatiei”, al “libertatii de exprimare” – intr-un cuvant hairstyling-ul.

 
Galerie foto (6)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4] [Image #5] [Image #6]
Prezentare video