Atlantic constructii, Bragadiru - Lucrari si constructii edilitare Afisari: 1017
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Constructii industriale (executie) Vizitatori: 396
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Diamantului, Nr.164, Vila C 3, Et. 1, Cam. 1 , Bragadiru, judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0744320032
-------------------------
Web: Internet
  email: office@atlantic-construct.ro; atlanticoffice2019@gmail.com
  site: www.atlantic-construct.ro

 
Cartier rezidential Atlantic  
Detalii  video  

   Construire a 4 imobile-vile tip 4.1, P+3Et., 600 mp./buc., 8 ap. cu 2 cam./vila – pret de vanzare pentru un ap. din catalogul acestor vile 50.000 euro x 40 ap. =  2.000.000 euro; termen final de executie 01.09.2018.

VALOARE TOTALA: APROXIMATIV 2.000.000 EURO

  • REMEDIERI DRUMURI / CONSTRUCTII CIVILE

            Atribuire de noi lucrari in curs de negocieri cu organismele locale si cu diversi clienti - persoane fizice sau juridice.

           Lucrarile la aceste obiective se vor realiza in totalitate cu salariatii nostri: lucrari de zidarie, dulgherie, fier-beton, tencuieli, instalatii electrice, sanitare, hidroizolatii  tamplarie, gresie, faianta, reabilitari drumuri, reabilitari constructii civile.           Societatea noastra are in dotare toate utilajele si logistica necesara realizarii de lucrari edilitare: scoli, sali de sport, locuinte, spitale, gradinite, case de cultura, sedii administrative.           Date fiind cele de mai sus, consideram ca societatea noastra, ATLANTIC S.R.L., este în masura sa îndeplineasca standardele de calitate si profesionalism cerute de orice beneficiar – contractor în domeniul constructiilor.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video