ATIPIC Solutions - Preturi de transfer si consultanta strategica, Bucuresti Afisari: 370
Categorie: AFACERI >> Audit, contabili Vizitatori: 255
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. General Petre Popovat, Nr. 58, parter Sector 6, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0728095223
-------------------------
Web: Internet
  email: office@atipics.ro
  site: www.atipics.ro
  facebook: atipic.solutions/

 
Analiza riscuri preturi de transfer  
Detalii  video  

Scopul analizelor de riscuri de prețuri de transfer este de a determina expunerea aproximativă a companiilor la riscurile de ajustare a prețurilor de transfer.

Practic, aceste analize de riscuri de prețuri de transfer presupun de principiu aceleași proceduri și procese care se desfășoară în vederea pregătirii dosarului prețurilor de transfer fără însă a avea la final un livrabil reprezentat de dosarul prețurilor de transfer ci doar concluziile acestuia.

Prin analizele de riscuri de prețuri de transfer, contribuabilii pot să sesizeze orice neconcordanțe și să acționeze timpuriu pentru corectarea neregulilor astfel încât să evite efectuarea de ajustări de prețuri de transfer și imputarea penalitătilor și majorărilor de întârziere aferente.

De asemenea, analizele de riscuri de prețuri de transfer sunt utile în cadrul fuziunilor și achizițiilor, achizitorii putând avea o imagine fidelă asupra riscurilor de prețuri de transfer care pot influenţa valoarea justă a companiei țintă precum şi preţul de achiziție.

Atipic Solutions poate efectua analize de riscuri de prețuri de transfer pe baza Liniilor Directoare OECD și face recomandări pentru a diminua sau elimina aceste riscuri dacă este cazul.

De asemenea, Atipic Solutions vă poate asista în faza de post-achiziție, pentru a integra activitățile și din perspectiva prețurilor de transfer.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video