Astel Mobile, Bucuresti - Servicii si echipamente de telecomunicatii Afisari: 1320
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Telefoane, Fax-uri, Mobile, Centrale telefonice Vizitatori: 766
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Calea Victoriei , Nr.155, Bl D1, Tr 5, Et 9,Sector 1, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0374009009; 0749222220
-------------------------
Web: Internet
  email: marketing@astelmobile.ro; contact@astelmobile.ro
  site: www.astelmobile.ro

 
Despre noi  
Detalii  video  

Vrei un abonament cu mai multe beneficii incluse? Ai nevoie de o husa rezistenta pentru telefon sau de o casca Bluetooth noua? Consultantii nostri, entuziasti si prietenosi din fire, te ajuta sa gasesti produsul ori serviciul perfect adaptat nevoilor tale.

Smartphone-uri performante, tablete, gadget-uri cool si o multime de accesorii trendy, perfecte pentru telefonul tau – toate le gasesti in magazinele Astel, atat in cele offline, daca esti traditionalist, dar si in e-shop, daca preferi viteza si facilitatile oferite de online.

Cu o retea de 45 de magazine la nivel national, lucram constant la imbunatatirea portofoliului nostru astfel incat sa asiguram clientilor solutii inovatoare, performante si accesibile. De ce facem asta? Pentru ca stim cat de important este sa tii legatura cu oamenii importanti din viata ta.

Am crescut, ne-am adaptat si ne-am dezvoltat pentru a tine pasul cu cele mai noi inovatii din piata de telecomunicatii.

Telefonul mobil si, mai nou, smartphone-ul, a devenit o extensie a mainilor noastre, accesul la internet este la o atingere distanta, iar noi am dezvoltat gama de servicii si produse astfel incat sa raspundem cat mai bine si mai prompt solicitarilor tale.

Avem o echipa de peste 200 de profesionisti in domeniu, pregatiti oricand sa iti ofere suportul de care ai nevoie pentru a alege telefonul, accesoriul sau abonamentul potrivit nevoilor tale.

Si, pentru ca vrem sa beneficiezi de intreg confortul si flexibilitatea pe care ti-o ofera tehnologia, am creat acest e-shop. Un spatiu virtual ce a fost conceput special pentru ca tu sa poti identifica, compara si evalua toata optiunile astfel incat sa fii sigur ca ai facut cea mai buna alegere cand ai dat click pe “Finalizeaza comanda”.

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video