Artha Park, Organizari evenimente - Snagov Afisari: 905
Categorie: GHIDUL NUNTII >> Restaurante, locatii, catering nunta Vizitatori: 441
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Plopilor, Nr.1, Snagov, judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0725589542 ; 0725596769 ; 0723189913
-------------------------
Web: Internet
  email: artha@artha.ro; mihaela.istrate@lagoo.ro
  site: www.artha.ro

 
Organizare petreceri diverse  
Detalii  video  

Artha Park este o alternativa inedita pentru orice fel de petrecere cu intreaga  familie, prieteni sau colegi dragi. Fie ca va doriti o petrecere mica intima pentru cateva persoane ori un eveniment urias, oferta noastra este gandita astfel incat sa satisfaca cat mai multe cerinte.

Aniversarea zilei de nastere sau nunta de aur, reuniune cu colegii sau botezul micutului, orice fel de eveniment fericit se poate organiza in zona de foisoare sau in cort, cu toate amenajarile dorite pentru adulti si copii. Meniul este important la un astfel de eveniment, de ceea va recomandam experienta si profesionalismul partenerilor nostri pentru catering.

Cuptorul pe vatra, zona de grill&bar&lounge, un foc de tabara la apus de soare te pot inspira la Artha Park astfel incat organizarea ta sa iasa in evidenta si sa fie apreciata.

 

Artha Park este locul ideal pentru petreceri pentru copii! In mijlocul naturii, aceasta gradina uriasa se poate transforma intr-un spatiu de poveste.

Dupa ce-au papat pizza si placinte calde, incep sa se piteasca in eco-labirintul urias. Cei mici si-au impartit mingiutele si jucariile, iar cei mari dau ture cu bicicletele BMX sau cu caiacele. Fel de fel de activitati, de la pictura si olarit pana la dans si teatru, ii vor face sa se simta artisti, iar jocurile amuzante de langa focul de tabara vor fi amintiri de neuitat. Indiferent ca sunt pe o corabie de pirati sau intr-o padure infricosatoare, e sigur  ca fantezia copiilor nu poate fi egalata!

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video