Artha Park, Organizari evenimente - Snagov Afisari: 905
Categorie: GHIDUL NUNTII >> Restaurante, locatii, catering nunta Vizitatori: 441
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Plopilor, Nr.1, Snagov, judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0725589542 ; 0725596769 ; 0723189913
-------------------------
Web: Internet
  email: artha@artha.ro; mihaela.istrate@lagoo.ro
  site: www.artha.ro

 
Organizare Evenimente corporate  
Detalii  video  

Intr-o ambianta relaxanta si tonica orice eveniment de firma, incepand de la teambuilding, conferinte, meeting, training, workshop, pana la activitati de genul Company Day sau Family Day, la Artha Park va fi plin de originalitate. Orice motivatie ai, o intalnire cu colegii inafara biroului, intr-un mediu nou, poate fi scanteia ce aprinde creativitatea echipei tale.

Aproape de capitala, in mijlocul naturii, activitatea firmei poate fi completata cu experiente inedite si vesele: de la concursuri tematice pana la sport extrem, de la olarit in iarba pana la plimbari cu caiacele pe lac, de la masaj open-air pana la lectii de meditatii active.

 

Artha Park este o locatie multifunctionala, cu 7 ha de spatii deschise si zone acoperite unde pot fi organizate atat activitati indoor cat si outdoor. Terenurile de sport, baza de agrement nautic, terenul accidentat pentru biciclete BMX -  diferentiaza aceasta locatie de celelalte oferte.

Pentru grupuri de pana in 150 de persoane recomandam cele 16 foisoare din zona barbeque & bar & lounge, iar pentru grupuri mai mari – cortul de 600 mp poate fi amenajat conform cu tematica evenimentului.

Intreg spatiul te va ajuta sa promovezi in randul colegilor tai bucuria si increderea si, cu siguranta, o zi sub cerul liber, respirand profund aerul proaspat al padurii – va creste vitalitatea si dinamica echipei tale!

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video