Aquatec, Bucuresti - Constructie si comercializare piscine Afisari: 2173
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Amenajari de spatii exterioare (fatade, alei, piscine) Vizitatori: 872
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. Timisoara, Nr. 84, Sector 6, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0758060908; 0214900183
-------------------------
Web: Internet
  email: office@aquatecpiscine.ro
  site: www.aquatec-bg.com

 
Parcuri acvatice  
Detalii  video  

Parcurile acvatice reprezinta o provocare in domeniul proiectarii si construirii de piscine. Prin unicitatea si amploarea lor, acestea combina in cadrul lor un numar mare de atractii de apa, zone de agrement, restaurante, locuri de recreere si altele. Impartirea si proiectarea unui parc acvatic sunt considerate cele mai importante etape care in practica determina daca facilitatea de agrement va oferi vizitatorilor sai ceea ce acestia viseaza..

 

In dorinta sa de a fi lder pe piata, Aquatec si-a asumat provocarea de a proiecta si construi primul parc acvatic in tara. Cu suprafata acestuia de 40,000 metri patrati cu numeroase tobogane si tobogane de apa, piscine si decoratiuni, parcul de agrement "Aquapolis” din statiunea „Nisipurile de Aur" s-a transformat rapid intr-unul din locurile preferate pentru cei mari si mici. 

 

In AQUATEC suntem mandri cu faptul ca am participat in proiectarea si construirea a cotorva parcuri acvatice, cele mai mari fiind:

  • Parcul acvatic Action – Sunny Beach;
  • Parcul acvatic Aquapolis – Nisipurile de aur;
  • Parcul acvatic din cadrul complexului Sol Luna Bay – Byala;
  • Parcul acvatic Aquamania – Albena;
  • Parcul acvatic Sol Nessebar Mare – Nessebar.

 

Experienta noastra indelungata si dorinta noastra de a oferi calitate exceptionala sunt printre premisele care ne-au ajutat sa construim parcuri acvatice cu o suprafata de peste 100 000 metri patrati, care bucura zeci de mii de vizitatori in fiecare an!

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video