Acest ceai are in compozitie urmatoarele plante medicinale: - Paducel (Crataegus monogyna); - Anghinare (Cynara scolymus); - Talpa gastei(Leonorus cardiaca); - Sulfina (Melilotus officinalis); - Levantica (Lavandula angustifolia); - Vasc (Viscum album); - Troscot (Tolygonum aviculare); - Coada calului (Equisetum arvense); - Traista ciobanului (Capsella bursapastoris); - Valeriana (Valeriana oficinalis); - Coada soricelului (Achileia millefolium); Mod de preparare: O lingurita de amestec la 250 ml apa. Cand apa clocoteste, se introduc plantele, apoi se va opri din fiert lasandu-se cu vasul acoperit 3minute, se strecoara. Aceasta procedura se repeta de doua ori pe zi astfel incat ceaiul se va bea proaspat preparat. Mod de intrebuintare: Se va consuma ceaiul dimineata inainte de micul dejun si seara înaintea cinei cu 30 minute |