Analko Aluminium Industry, Automatizari porti, usi, bariere - Jilava / Ilfov Afisari: 415
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Instalatii electrice, automatizari Vizitatori: 200
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Prelungirea Soselei Giurgiului , Nr. 33A, Jilava, judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0214930503; 0214930512; 0214930502
-------------------------
Web: Internet
  email: office@analkoaluminium.ro
  site: www.analkodoors.ro

 
UȘI SECȚIONALE REZIDENȚIALE  
Detalii  video  

Practice și economice, asigură un câștig de spațiu prin acționarea lor în plan vertical după care glisează până se aliniază paralel cu plafonul și se disting printr-o ușurință a acționării. Ușa Analko asigură un nivel înalt de protecție prin panourile cu perete dublu din oțel galvanizat, accesoriile și sistemele de acționare electrică utilizate.

Caracteristici standard uși secționale rezidențiale: – Dimensiuni de: lățime max. – 5.000 mm, înălțime  max. – 3.000 mm; – Greutate Maximă a ușii: 165 kg; – Panel termoizolant, grosime – 40 mm, diferite modele (casetat, dungi late, dungi înguste, neted, stucco); – Foi de tablă din oțel galvanizat cu miez de poliuretan; – Ușile sunt echipate cu garnitură flexibilă și rezistentă pe toată circumferința ușii; – Ușile acționate manual sunt prevăzute cu mâner; – Arcuri de torsiune cu aproximativ 20.000  de cicluri (închidere-deschidere).

 

Dotări opționale: – ochiuri vitrate; – ușă pietonală; – motor cu telecomandă/buton; – pentru acționările cu motor ușile sunt echipate și cu lanț de manevrare în caz de pană de electricitate.

Ușile respectă standardul de siguranță European DIN EN 1452. Oferă protecție optimă pentru autoturismul dumneavoastră. Au o funcționare complet silențioasă. RSC (Rezistent, Sigur, Convenabil)

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video