AMWAY Afisari: 4386
Categorie: COMERT >> Cosmetice si parfumuri de marca Vizitatori: 1933
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Barbu Vacarescu, nr. 241 A, et. 2, sector 2,
-------------------------
Phone: Telefon
  021 2020000; 0212020046
-------------------------
Web: Internet
  email: inforo@amway.com
  site: www.amway.ro

 
Nutritie si sanatate  
Detalii  video  

Marca NUTRILITE este lider în nutriţie şi cercetare de peste 70 de ani, inovând şi ridicând standardele de calitate. Produsele NUTRILITE sunt disponibile în peste 50 de ţări, aducând noi oportunitaţi în căutarea sănătăţii milioanelor de oameni din întreaga lume.

Concepute special pentru persoanele care doresc să se simtă mai bine şi să-şi atingă forma fizică optimă, produsele NUTRILITE™ pentru un stil de viaţă activ pot fi consumate atât ca parte a dietei de bază, cât şi înainte, în timpul şi după activitatea fizică.

Programul Amway Soluţii pentru o viaţă echilibrată vă poate ajuta să pierdeţi în greutate încet dar constant şi vă învaţă să menţineţi un echilibru între aportul şi consumul de energie, vă învaţă valoarea nutriţională a alimentelor precum şi stabilirea necesităţilor nutriţionale proprii.

Pentru informaţii detaliate despre produsele şi mărcile din această categorie, daţi clic pe linkurile de mai sus. Clic pe titlul  Mărci şi produse pentru a afla mai multe informaţii despre alte produse exclusive Amway .

 
Galerie foto (4)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4]
Prezentare video