AMWAY Afisari: 4386
Categorie: COMERT >> Cosmetice si parfumuri de marca Vizitatori: 1933
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Barbu Vacarescu, nr. 241 A, et. 2, sector 2,
-------------------------
Phone: Telefon
  021 2020000; 0212020046
-------------------------
Web: Internet
  email: inforo@amway.com
  site: www.amway.ro

 
Amway in Romania  
Detalii  video  

Amway România Marketing S.R.L. este o companie de vânzări directe, una dintre cele 57 de filiale Amway existente în întreaga lume. Inaugurarea oficială a Amway România Marketing S.R.L. a avut loc pe data de 10 Noiembrie 1997.

Amway România are sediul central în capitala ţării, Bucureşti, Strada Banu Antonache, nr. 40-44, et. 5, Sector 1, cod poştal 011665. Amway România distribuie peste 600 de produse de larg consum.

 Modalităţi de comandă Amway în România

În ce priveşte modalităţile de comandă, Amway România este un promotor al celor mai noi tehnologii, utilizând un sistem integrat într-o reţea de date internaţională, care accesează o bază de date din afara ţării şi preia comenzi prin telefon. Acest sistem este unic în România.

În paralel cu sistemul de comandă prin telefon, Întreprinzătorii Amway pot comanda produsele prin fax sau e-mail, sau direct din Centrul de Selecţie a Produselor Bucureşti.

Începând din anul 2002, Amway Romania oferă colaboratorilor săi un sistem de comerţ electronic gratuit, Acesta este un instrument de ultimă tehnologie pentru administrarea unei afaceri, adică pentru a comercializa produse, a transmite comenzi, pentru a ţine evidenţa clienţilor şi pentru a administra biroul virtual. Pentru Întreprinzătorii independenţi, acesta înseamnă un mijloc de îmbunătăţire a cooperării cu Amway, iar pentru Cumpărătorii Privilegiaţi - un mod mai simplu de a achiziţiona produsele.

Comenzile telefonice, pe fax, comerţ electronic sau e-mail, se distribuie apoi cu maximă operativitate prin serviciul de curierat rapid

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video