Amass Integral Solution - Vanzare si instalare sisteme economice de incalzire, Bucuresti Afisari: 249
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Instalatii incalzire (centrale, boilere) Vizitatori: 128
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Louis Blanc, nr. 9A, sector 1, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0788555588
-------------------------
Web: Internet
  email: office@amass.ro
  site: www.amass.ro

 
Radiatoare cu roca vulcanica  
Detalii  video  

Ultimul tip de radiatoare din Germania cu reducere a consumului de pana la 40% fata de radiatoarele pe gaz.

SINGURUL RADIATOR DIN LUME CARE GARANTEAZA CONSUM DE ENERGIE ELECTRICA DE MAX 35 MIN / ORA

Aceste radiatoare sunt dotate cu o termocupla care in momentul in care radiatorul atinge temperatura de 80 C acesta opreste alimentarea cu energie electrica.

Datorita rocilor vulcanice care au inertie termica foarte mare acest radiataor isi mentine temperatura inca cel putin 40 minute nemaifiind nevoie de alimentare cu energie electrica. (aduceti-va aminte de vechile radiatoare de fonta care erau mai economice decat radiatoarele de otel pentru ca aveau capacitatea de acumulare de caldura si pierderea ei treptata in timp).

Astfel se realizeaza o importanta economie de energie electrica aducand beneficii financiare majore. (platiti cu pana la 40% mai putin decat daca ati utiliza un sistem de incalzire cu CT pe gaz si radiatoare) - vezi studiu de caz.

In momentul in care temperatura radiatorului scade sub 80 C termocupla permite realimentarea radiatorului daca senzorul termostatului stabileste ca este nevoie de surplus de caldura, altfel el detine caldura inmagazinata pentru inca 40 de minute.

Ciclul se repeta atat timp doar cat e necesar sa fie mentinuta temperatura. Practic se foloseste la maximum caracteristica de inertie termica impreuna cu automatizare (termostat) pentru a se obtine costuri mult reduse in consum.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video