AMA Bucuresti - Mobilier si dispozitive metalice pentru sali de croit Afisari: 1746
Categorie: COMERT >> Mobila Vizitatori: 912
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd-ul Iuliu Maniu, nr. 11, sector 6, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0213191659 ; 0213191660
-------------------------
Web: Internet
  email: office@ama-sa.ro
  site: www.ama-sa.ro

 
Servicii  
Detalii  video  

Firma SC - AMA - SA desfasoara o larga activitate in domeniul constructii montaj , prelucrari mecanice , constructii sudate , reparatii pentru masini de cusut prese pneumatice pentru industria de confectii , masini de croit cu banda continua sau masini de croit cu lama verticala, masini de termocolat, generatoare de abur , mese de calcat

Firma AMA executa la comanda benzi de fibra de sticla teflonata pentru masinile de termocolat cu latimea max. de 1500 mm.

Executam dupa proiectul clientului sau model piese de schimb pentru utilaj textil Firma AMA executa mobilier tehnologic pentru fabricile de confectii ( mese de spanuit , mese interoperationale etc. ), carucioare interoperationale specializate , sisteme suspendate pentru transportul cablurilor de alimentare cu energie electrica.

Executam la sediul clientului sau la firma noastra reparatii sau reglaje pentru bobinatoare de hartie igienica si masini de debitat cu banda continua pentru hartie igienica.

Executam la comanda dispozitive atasabile masinilor de cusut pentru cusaturi speciale, dispozitive de montat accesorii metalice, dispozitive de imbracat nasturi etc.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video