Alto Display Ilfov - Signalistica si grafica publicitara Afisari: 1108
Categorie: SERVICII DIVERSE >> Productie publicitara (obiecte si servicii) Vizitatori: 643
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Gara Pasarea, nr 9, Pantelimon, judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0733662218; 0733662212
-------------------------
Web: Internet
  email: altodisplay_seo@yahoo.com
  site: www.altodisplay.ro

 
Despre noi  
Detalii  video  

COMUNICARE VIZUALAAcesta este domeniul în care activam.

De peste 15 ani, cautam sa ilustram povestea brandului sau produsului direct in mintea consumatorului. Ne folosim de tehnologie ca penel, iar de spatiile comerciale ca si canvas.

O comunicare de impact a unui mesaj promotional in spatiul comercial, showroom, sau stand expozitional,  poate trasa in prezent linia de demarcatie intre succes si esec comercial. O pozitionare corespunzatoare a brandului se realizeaza  prin POSM-uri si semnalizare premium, care focuseaza atentia clientului, fara interferente, pe mesaj si pe produs.

ALTO DISPLAY va propune sa va evidentiati prin display-uri versatile si remarcabile, amplasate fie pe raft, pe counter, in vitrina, pe perete sau  stand-uri, pe pardoseala. Va propunem pentru fiecare tip de display o selectie dimensionala de serie, adaptabila la cerere si altor exigente dimensionale.

Poster holdere, dispensere de brosuri, display-uri pentru vitrina pe fir (luminoase si neluminoase), casete luminoase super slim cu vizual pe backlite sau textil, pereti luminosi si display-uri multimedia – iata cateva din produsele  noastre, instrumente de care beneficiati pentru cresterea vanzarilor si a notorietatii, si pe care suntem dedicati sa le realizam la inalt nivel calitativ.

Solutiile 100% customizate sunt deliciul echipei de design, care va asteapta provocarile la un click  distanta.

Valorile noastre

Ne dorim sa livram certitudine.

  • Certitudinea respectarii celor mai inalte standarde de calitate pe parcursul tuturor etapelor procesului de productie.
  • Garantia termenului de livrare.
  • Siguranta ca tehnologia de ultima generatie, creativitatea nelimitata si experienta personalului implicat vor aduce la viata produsul care va servi cel mai bine scopul pentru care a fost conceput.
  • Incredere deplina in echipa ALTO DISPLAY si in onestitatea relatiei de parteneriat e care vrem sa o dezvoltam cu toti clientii nostri.
  • Convingerea ca vom actiona respnsabil, incurajand utilizarea noilor tehnologii si materiale alternative care pot asigura pentru viitor un mediu mai bun, mai sigur, mai curat.
  •  VISUAL COMMUNICATIONThis is our business.

    From over 15 years, we use technology as paint brush and commercial areas as canvas, striving to prominently paint your brand or product’s story in customer’s mind.

    An outstanding communication of a promotional message in retail areas, showroom or exhibition stand, can nowdays draw the line between success and commercial failure. An appropriate brand positioning is achieved also through premium POSMs, which focuses customer attention without interference, on message and products.

    ALTO DISPLAY will help you show off through versatile and impactant displays, either placed on the shelf, on the counter, in the window, on the wall or floor stands. We propose for each type of display a series (acces shop) dimensional selection which can be adapted on any other sizes.

    Poster and brochure holders, window wire displays (normal and lightening), super slim light boxes with backlite or fabric visual, lightening walls and multimedia displays – here are some of our products, instruments for you to increase sales and notoriety, which we are committed to achieve at the highest quality level.

    Tailor made projects will 100% suite your needs and thrill our design team. Now, one click (acces formular) away.

     
    Galerie foto (1)
    [Image #1]
    Prezentare video