Altex Service Center Bucuresti - Reparatii electrocasnice si electronice Afisari: 2665
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Computere si tehnica de calcul Vizitatori: 1518
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Soseaua Bucuresti Nord, Global City Business Park Nr.10,Cladirea O1, parter, Voluntari, judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0215289196 ; 0219197; 0213199939
-------------------------
Web: Internet
  email:
  site: www.altex.ro

 
Despre noi  
Detalii  video
  • Cel mai mic pret din Romania

    Pornind de la deviza “Cel mai mic pret din Romania” suntem liderii pietei de electronice, electrocasnice, IT&C si multimedia, din tara, de peste 20 de ani. Insa nu doar pretul face diferenta: in acealasi timp, oferim o gama variata de produse inovatoare, sustinute de solutii optime de finantare, adaptate nevoilor tale.

    Altex inseamna leadership, inovatie, varietate, diversitate si, nu in ultimul rand, un pret corect pentru produsele de care ai nevoie zi de zi!

  • Serviciile Altex

    Iti garantam cea mai buna alegere in privinta achizitiei facute! Cunoastem entuziasmul ce insoteste comanda plasata in magazinul nostru si, de aceea, vei avea parte intotdeauna de livrare rapida si transport asigurat astfel incat sa te poti bucura cat mai repede de produsele cumparate.

    Iar daca vei gasi un pret mai mic in alta parte, beneficiezi de programul nostru “2 x diferenta” prin care iti oferim de doua ori diferenta de pret, pentru a te bucura de cumparaturile facute in magazinele noastre.

    Cu Altex este intotdeauna usor: poti cumpara online device-urile preferate, suntem la un click distanta. Sau poti rezerva produsul pe site-ul nostru, urmand sa il ridici de la cel mai apropiat magazin. Toate produsele pe care ti le doresti iti sunt accesibile in reteaua noastra de magazine din intreaga tara. Asta inseamna ca Altex este intotdeauna aproape de tine!

    Acum ai solutii de finantare flexibile, cu dobanzi mici si rate cu valoare scazuta. Pe langa variatele formule de finantare, venim in sprijinul tau prin servicii care adauga un plus de valoare produselor, cum ar fi service rapid, garantii extinse si transport gratuit.

  • Misiune

    Ne-am propus sa iti oferim produse si servicii accesibile, la cel mai inalte standarde de calitate. Si nu ne vom multumi cu nimic mai putin! Avem curajul si disponibilitatea de a influenta pozitiv viitorul si ne dedicam clientilor nostri astfel incat sa beneficieze de o experienta completa de cumparaturi atat in magazinele noastre cat si online!

*Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de 2 ori diferenta

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video