Allis Electronics, Bucuresti - Comecializare telefoane mobile, accesorii GSM Afisari: 2742
Categorie: COMERT >> Vanzari diverse Vizitatori: 1082
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Colonel Papazoglu, Nr. 74-76,corp C, Sector 3, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0722838383 ; 0722838383
-------------------------
Web: Internet
  email: office@gsmfit.ro
  site: www.gsmfit.ro

 
Despre noi  
Detalii  video  

Domeniile in care compania Allis Electronics performeaza sunt:

IMPORTUL SI DISTRIBUTIA DE TELEFOANE MOBILE, TABLETE SI ACCESORII GSM ORIGINALE

Promovam o gama larga de branduri, precum Acer, Alcatel, Allview, Apple, BlackBerry, HTC, Lenovo, LG, Nokia si Samsung.Furnizorii nostri din RomaniaGermaniaPolonia si Hong Kong sunt distribuitori autorizati pentru marcile pe care le comercializeaza.Selectam cu atentie produsele de care avem nevoie, astfel incat sa indeplineasca mai multe standarde de calitate si le achizitionam in cele mai bune conditii posibile.

COMERTUL IN MAGAZINE SPECIALIZATE (RETAIL) DE TELEFOANE MOBILE, TABLETE SI ACCESORII GSM ORIGINALE

In prezent detinem patru magazine sub brandul "GSMFit" in orasul Pitesti, judetul Arges, dintre care doua sunt situate in Galeriile Comerciale Auchan. De asemenea, din anul 2001, am amenajat la sediul din Bucuresti al companiei un showroom de prezentare a tuturor produselor pe care le comercializam. Dorim sa extindem reteaua de magazine, atat in Bucuresti, cat si in tara, pe masura ce identificam spatii comerciale atractive.

 

COMERTUL ONLINE DE TELEFOANE MOBILE, TABLETE SI ACCESORII GSM ORIGINALE

Din 2010 am dezvoltat si platforma de comert online www.GSMFit.ro.In septembrie 2013 am creat si inregistrat marca „GSMFit – Originalul iti vine bine”. Clientii nostri se bucura astfel de avantajul de a cumparatelefoanetablete si accesorii originale cu garantia producatoruluivalabila in toata Europa, la preturi mai mici, intr-un mod simplu, cu livrare rapida prin curier.

SUBDEALER TELEKOM

In doua dintre cele patru magazine din Pitesti oferim servicii de abonamente, precum si servicii preplatite pentru reteaua de telefonieTelekom. Ne straduim sa cream pentru clienti oferte cat mai avantajoase, in afara ofertelor standard Telekom, cu scopul de a incheia un numar mare de abonamente noi, sau de prelungiri pentru abonamentele vechi.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video