Alfa Beton, Bucuresti - Pardoseli din beton amprentat Afisari: 2015
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Amenajari de spatii exterioare (fatade, alei, piscine) Vizitatori: 972
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Liviu Rebreanu, Nr. 9,Sector 3, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0732223373
-------------------------
Web: Internet
  email: office@virutexpavaje.ro
  site: www.alfabeton.info

 
Beton elicopterizat  
Detalii  video  

Pardoseli industriale din beton elicopterizat executate cu cuart sau fara cuart, in diferite culori si cu un aspect remarcabil de oglinda.

Betonul elicopterizat reprezinta cea mai avansata tehnica de obtinere a pardoselilor din beton, ideal pentru suprafetele industriale cu trafic intens si de mare tonaj, extrem de rezistent la uzura. 

Principalul avantaj al acestei tehnologii: are aceeasi rezistenta pe toate punctele suprafetei, fiind o placa monolitica din beton cu omogenitate crescuta.

Procesul de executie este unul rapid putand reusind sa realizam suprafete record de pana la 1000 m2 pe zi, datorita utilajelor moderne utilizate.

Aceasta metoda este cunoscuta si sub denumirea de beton finisat sau superfinisat mecanic si utilizeaza o tehnologie de executie ce incorporeaza mortarul proaspat in beton, printr-un sistem mecanic.

Acest tip de beton poate avea o suprafata driscuita, semifinisata sau super-finisata in functie de preferintele clientului si utilizarea pardoselei.

Pardoselile elicopterizate sunt destinate in special zonelor industriale ca: pardoselile halelor industriale, ale parcarilor supermarketurilor, mall-urilor, silozurilor, fabricilor, garajelor si depozitelor de orice fel, etc.

Este perfect pentru suprafete care trebuiesc acoperite cu un strat foarte dur de beton, rezistent la actiunea factorilor mecanici, chimici, climaterici.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video