Aleroma - Magazin online, centrale pe lemne, electrice, calorifere, Bucuresti Afisari: 576
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Instalatii incalzire (centrale, boilere) Vizitatori: 1112
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Unirii, Nr. 8, Cluj-Napoca, judetul Cluj
-------------------------
Phone: Telefon
  0213455607; 0723172349
-------------------------
Web: Internet
  email: comenzi@aleroma.ro
  site: www.vreaucaldura.ro

 
Despre firma Aleroma  
Detalii  video  

Infiintata in anul 2003, Aleroma S.R.L. este situata in Bucuresti. Compania SC ALEROMA SRL va ofera o gama larga de centrale termice, cazane combustibil solid cu gazeificare, centrale termice electrice, centrale pe lemne, calorifere, boilere, hidrofoare, pompe de circulatie, statii de dedurizare, accesorii si materiale de instalatii.

Avem o experienta indelungata pe piata din Romania.Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre.In firma Aleroma S.R.L. este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client.Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti.Aleroma S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii, care in mod cert va va aduca reale satisfactii.Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.Producatorii materialelor comercializate de firma noastra sunt certificati TUV ISO 9001, iar materialele sunt avizate de Ministerul Sanatatii, certificate CE respectiv agrementate tehnic.Dorim ca pe viitor sa contribuim la ridicarea nivelului calitatii vietii si a confortului prin furnizarea de materiale de instalatii termice si sanitare de inalta calitate.

 

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video