Elmivam Cons, Roman / Neamt - Distributie tigla metalica Afisari: 1858
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Acoperisuri (montare, comercializare) Vizitatori: 843
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Stefan Cel Mare, Nr. 181, Roman, judetul Neamt
-------------------------
Phone: Telefon
  0233734244
-------------------------
Web: Internet
  email: office@airoofs.ro
  site: www.airoofs.ro

 
Tigla ceramica Tondach  
Detalii  video  

Orientare catre clienti si satisfactia acestora sunt obiective, pe care le avem in vedere zilnic. Sprijinim oamenii la crearea propriului camin si le oferim prin experienta indelungata si competenta cuprinzatoare in crearea materialelor pentru acoperis, siguranta si protectie. Asiguram pastrarea valorii prin materiale naturale, sigura, diverse si durabile din cermica, in asa fel incat libertatea de amenajare si personalizare nu cunosc limite. Valori ca incredere, parteneriat, inovatie si angajament reprezinta baza activitatilor noastre si se recunosc in fiecare produs.

 

Prin experienta economica si competenta tehnica va garantam solutii sigure si naturale pentru acoperis pentru generatii. Constructor, arhitect, dezvoltator imobiliar sau distribuitor – fiecare persoana se poate baza pe noi – si asta oriunde in lume!

PARTENERIAT

Baza activitatii noastre zilnice alcatuieste relatia de parteneriat, bazata pe respect, cu clientii si colegii nostri. Corectitudinea si respectul reciproc ne deosebesc de concurenta si ne definesc in relatia cu furnizorii. Relatia respectuasa, cat si dialogul deschis definesc cultura noastra organizationala.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video