AGROPROIECT Bucuresti - Distributie utilaje si echipamente agricole Afisari: 2455
Categorie: COMERT >> Utilaje agricole Vizitatori: 1125
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Al. Papiu Ilarian , nr. 4, bl. 43, sc. 1, ap. 10, sector 3, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0213248731; 0213248731;
-------------------------
Web: Internet
  email: agroproiect@agroproiect.ro
  site: www.agroproiect.ro

 
Despre noi  
Detalii  video  

Desfasoara activitate de consultanta, proiectare tehnologica si distributie utilaje si echipamente, in principal pentru domeniul dedepozitare, prelucrare si manipulare cereale si plante tehnice.

In activitatea noastra, suntem alaturi de clientii nostri si prezentam avantajele, respectiv dezavantajele tuturor solutiilor tehnice de realizare a proiectelor, pentru ca fiecare beneficiar sa aleaga solutia optima din punct de vedere economic – calitate / utilitate / pret investitie.

S.C. AGROPROIECT S.R.L. are de asemenea o pozitie puternica de furnizor de utilaje si echipamente in acest domeniu. Prin colaborare cu firme consacrate din Uniunea Europeana si SUA, oferim clientilor nostrii cele mai favorabile solutii pentru o gama larga de utilaje si echipamente specifice, detaliate in pagina „produse”, cum ar fi: elevatoare cu cupe, transportoare cu lant, filtre pentru desprafuire, transportoare melcate, silozuri metalice pentru cereale, deviatoare, sibare, transportoare cu banda, magneti permanenti pe conducta, ecluze de transport, etc.

Incepand cu anul 2012, in scopul diversificarii gamei de produse furnizate clientilor nostri, suntem distribuitori de echipamente specifice in domeniul liniilor de seminte, cum ar fidepanusatoarele pentru stiuleti.Societatea noastra poate livra piese de schimb pentru toate echipamentele din domeniul nostru de activitate, cum ar fi: cupe pentru elevatoare, organe de asamblare cupe, matrite si role pentru granulare, senzori de siguranta, spira pentru transportoare melcate, racleti pentru transportoare, mansoane pentru transport pneumatic, etc.

Toate aceste piese de schimb sunt detaliate in pagina „produse”. De asemenea tinand seama de cerintele diversificate ale clientilor nostri din ultima vreme, societatea noastra poate livra diverse panouri antiexplozie, care trebuie montate pe echipamentele unde exista risc de explozie.

Cu suportul tehnic al unor specialisti cu experienta in acest domeniu, S.C. AGROPROIECT S.R.L. ofera un pachet complet de servicii, incluzand studii de solutie, consultanta, proiectare tehnologica si asistenta tehnica de santier pe parcursul executiei, asigurand astfel o solutie integrala pentru acest tip de investitii. Cu realizari in domeniul fabricilor de nutreturi combinate si a silozurilor de cereale,S.C.

AGROPROIECT S.R.L. detine o pozitie importanta in acest domeniu in Romania. Colaboram cu benficiarii care detin mori de cereale sau fabrici de bere, oferindu-le diverse echipamente pentru transportul si depozitarea cerealelor. Avand in vedere masurile de prevenire de poluare a mediului inconjurator, suntem in masura sa punem la dispozitia clientilor nostri diverse solutii de desprafuire, pentru reducerea la minim a nivelului de poluare a aerului.

Am inceput activitatea in anul 2001 si, in toti anii care au trecut de la infiintare si pana in prezent, am invatat ca in fiecare zi este loc pentru imbunatatirea activitatii noastre si de aceea suntem intr-o permanenta legatura cu clientii si furnizorii nostri, pentru a fi mereu la nivelul asteptarilor acestora.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video