AGRESIV DESIGN - Arhitectura peisagera,hidroizolatii, design interior Afisari: 3283
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Amenajari de spatii exterioare (fatade, alei, piscine) Vizitatori: 1473
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Calea Doftanei , nr. 35 A, Campina, judetul Prahova
-------------------------
Phone: Telefon
  0763264120; 0244331699
-------------------------
Web: Internet
  email: office@agresivdesign.ro
  site: www.agresivdesign.ro

 
Hrana pesti  
Detalii  video  

Koi Pure Excellence:

O hrana plutitoare de calitate, contine 10% spirulina, care imbunatateste conditia pielii si luciul si de asemenea face culorile pestilor mai intense. Spirulina nu este recunoscuta doar pentru continutul ridicat de proteine ci si ca supliment de multi-vitamine. Puritate ingredientelor folosite in acest produs cat si digerabilitatea crescuta ajuta la pastratea claritatii si calitatii apei

 

Koi Pure Season:

Este o hrana pentru crestere, plutitoare, poate fi administrata pe perioada sezonului cald. Aceasta contine toate vitaminele necesare vietii, mineralele si elementele necesare pentru o dezvoltare sanatoasa a crapilor koi. Nu este nevoie de suplimentarea in vitamine, acest produs fiind o dieta echilibrata, produsa special pentru crapii koi crescuti in climatele mai reci ale Europei.

 

 Koi Pure Energy:

Este o hrana de fund care contine toate vitaminele, proteinele, mineralele si elementele care ajuta crapii koi sa isi creeze rezervele vitale pentru a fi pregatiti pentru lunga perioada de iarna. Culturi de drojdie, biomasa sunt adaugate pentru a oferi protectie antibacteriala si antivirala asupra aparatului digestiv si pentru a ajuta la digestia la temperaturi scazute.

 

Koi Pure Energy floating:

 Este o hrana energetica, plutitoare, menita in special hranirii pestilor primavara, cand acestia devin mai activi sau cand zilele mai reci de toamna incep sa scada temperatura apei. Junsegoi Power Toate vitaminele, proteinele, mineralele si elementele care ajuta crapii koi sa isi creeze rezervele vitale pentru a fi pregatiti pentru lunga perioada de iarna. Culturi de drojdie, biomasa sunt adaugate pentru a oferi protectie antibacteriala si antivirala asupra aparatului digestiv si pentru a ajuta la digestia la temperaturi scazute.

Koi Pure Junior

Mancare vitaminizata pentru puiet.   

Hrana Tetrapond

TETRAPOND KOI STICKS

TETRAPOND POND COLOR STICKS

TETRAPOND POND STICKS

TETRA RUBINTETRA ANIMIN COLOR – pt.carasi

TETRA GOLD MEDAL COLOR – pt.carasi

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video