Mitsubishi Electric Europe B.V. Amsterdam Sucursala Bucuresti Afisari: 978
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Marci (branduri) electronice; reprezentante Vizitatori: 413
SUMAR
-------------------------
Despre noi (1)
-------------------------
 
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. Tudor Vladimirescu, nr 22, Etaj 6, Birou 4.2, Sector 5, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0312290840
-------------------------
Web: Internet
  email:
  site: https://les.mitsubishielectric.ro/ro/contact/

 
Despre noi  
Detalii  video

Mitsubishi Electric a fost fondata în 1921, având peste 95 de ani de experienta în inovarea si dezvoltarea de solutii de la cele casnice pâna la cele industriale. Mitsubishi Electric este o companie Japoneza, lider în domeniul climatizarii, recunoscuta la nivel international pentru inovare, calitate si fiabilitate.

Produsele Mitsubishi Electric au un spectru larg de utilizare: de la climatizare, transport, telecomunicatii, electronica, automatizari, pâna la cercetare spatiala.

Mitsubishi Electric este puternic implicata în crearea de produse si activitati ecologice si în promovarea unor programe de responsabilitate sociala a companiilor.

Mitsubishi Electric LES

Misiunea diviziei Mitsubishi Electric Living Environmental Systems este îmbunatatirea calitatii vietii printr-o mai buna calitate a aerului. Pentru atingerea propriului obiectiv, LES dezvolta în mod constant solutii tehnologice ecologice durabile, orientate catre viitor.

Aceste solutii sunt destinate pentru spatii de locuit si de lucru perfect climatizate, în care microclimatul ideal, care aduce efecte pozitive asupra sanatatii fizice si mentale, este rezultatul prezentei dispozitivelor sofisticate pentru controlul calitatii aerului, care gestioneaza în mod automat toate variabilele ce contribuie la crearea, indiferent de anotimp, a unui mediu confortabil: temperatura optima constanta, umiditate corespunzatoare, circulatie a aerului curat, fara praf, fum, mirosuri si alergeni.

Mitsubishi Electric Living Environmental Systems este activa în sectoarele instalatiilor de aer conditionat, încalzire si tratare a aerului, proiectând solutii complete pentru fiecare utilizare preconizata: de la locuintele rezidentiale independente la cele centralizate, de la hoteluri si restaurante la spa-uri, de la mici cladiri de apartamente la complexuri rezidentiale, de la muzee la banci, birouri si structuri de prestigiu.

Una dintre prioritatile Mitsubishi Electric este punerea în aplicare a solutiilor inovatoare pentru eficienta energetica; în fapt, eficienta energetica ridicata si performantele înalte reprezinta punctele forte ale fiecarui sistem conceput pentru a asigura confortul la cel mai înalt nivel si pentru minimizarea consumului de energie.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video