Activ Cyb Net Afisari: 621
Categorie: SERVICII DIVERSE >> Agentii matrimoniale Vizitatori: 384
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str.Parfumului, Nr. 12,Sector 3, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0213265588; 0213265588; 0213265588
-------------------------
Web: Internet
  email:
  site: www.chat4money.ro


 
Despre noi  
Detalii  video

Studio videochat Bucuresti     

 

Societatea comerciala ActivCybNet SRL si-a inceput activitatea in februarie 2004 si este un Studio videochat profesionist ce are ca obiect de activitate VIDEOCHAT NONEROTIC - conversatii pe internet.

 

Firma functioneaza in deplina concordanta cu prevederile legale in vigoare cu privire la legislatia muncii si a activitatilor comerciale.     

 

Locatia speciala aleasa in care este amplasat Studio videochat Bucuresti - o vila retrasa inconjurata de verdeata cu o gradina frumoasa pentru relaxarea ochilor dupa programul de videochat la calculator, camere curate dotate cu aer conditionat, echipament profesionist pentru un studio videochat, calculatoare si camere video performante, decorurile speciale si sistemul de lumini va asigura un loc de munca placut si stimulant.     

 

Echipa Studio videochat Bucuresti asigura o atmosfera intima si placuta si va poate invata cum sa faceti bani in mod placut fara a depasi limitele impuse de Dvs.     

 

Avand suportul tehnic si moral, non stop, al celor 3 fete adminite cu experienta, va garantam un castig de minim 500 E/Luna la 36 de ore lucrate saptamanal, purtand discutii gen messenger cu persoane din strainatate.     

 

Avem contracte cu siteuri de videochat profitabile si sigure, majoritatea Olandeze, care nu pot fi accesate din Romania.Studio Videochat Nonerotic     

 

Studio videochat Bucuresti este specializat pe videochat nonerotic adica pe conversatii live pe webcam cu persoane din strainatate fara elemente de nuditate sau pornografie. Fiecare model ce lucreaza cu Studio Videochat Bucuresti are deplina libertate in a discuta si a face numai ceea ce doreste insa in limitele unui regulament studio videochat.     

 

Asiguram prin echipa Studio videochat Bucuresti initierea in tainele videochat-ului sau training profesional pentru modele cu experienta.     

 

Pentru interviu si angajari contactati Studio videochat Bucuresti aici. Distreaza-te si castiga 1000E/luna de acasa cu Studio Videochat BucurestiJob part-time ideal sau pe perioada vacantelor

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video