ACCOUSTIBLOK Afisari: 1225
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Izolatii fonice Vizitatori: 557
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
-------------------------
Phone: Telefon
  0722463793; 0744557503
-------------------------
Web: Internet
  email: office@acoustiblok.ro
  site: www.acoustiblok.ro

 
Despre noi  
Detalii  video  

Mai mult ca niciodata, datorita vietii cotidiene, suntem supusi poluarii fonice. Aceasta afecteaza nu doar linistea si confortul personal, ci si comunicarea intre persoane, nivelul de siguranta la locul de munca.

 

Proprietarii de apartamente, case, sunt cei mai expusi la poluare fonica intensa, datorita faptului ca materialele folosite in prezent doar estompeaza intr-o mica masura zgomotul urban. Zgomotul zilnic produs de masini, petreceri, lucrari de amenajare, ajunge sa creeze tensiuni artificiale si nervozitate. Astazi, materialele de constructii utilizate permit propagarea zgomotului la nivele ridicate, astfel ca problema disconfortului ramane. Sunetul este dificil de oprit pana la un nivel extrem de redus, astfel incat sa fie perceput cu greutate.

 

Materialul Acoustiblok, cu grosimea de doar 3mm, reuseste performanta de a atenua drastic propagarea sunetului.

Acest material este proiectat nu sa opreasca sau sa absoarba unda sonora, ci sa o transforme intr-o energie de frecare, folosind un proces adiabatic. Principiul de protectie sonora este simplu: unda sonora genereaza indoirea materialului (aproximativ 0,3mm), aceasta determina aparitia unei frecari interne iar energia acustica este disipata sub forma unei unde de caldura.

 

Acest procedeu este cel mai performant la momentul actual, pentru ca permite izolarea fonica la nivel extrem de ridicat, fara a utiliza materiale masive, solide si fara a pierde suprafata utila construita. Materialul Acoustiblok este 100% reciclabil. Comparativ, un strat de 3mm de Acoustiblok reduce nivelul de zgomot mai mult decat un perete standard gros de 360mm! - rezultat certificat de laborator, pe baza masurarilor. Datorita proprietatilor sale, acest material creste coeficientul de izolare termic cu 22%.

 

Montarea materialului se face extrem de usor, fara a modifica constructia existenta, fara a fi necesare unelte speciale sau personal calificat. Poate fi montat in orice configuratie posibila, cu gresie, faianta, rigips, lemn, metal. Se prezinta sub forma unui rulou tip cauciuc, ce poate fi taiat cu ajutorul unui cutit simplu.Montajul se face utilizand un adeziv sau capse, in functie de cerinte. De aici, un alt avantaj important: demontarea usoara si rapida, daca se doreste inlocuirea unui cablu sau tevi montate in spatele sau, nefiind nevoie de inlocuirea sa.

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video