ACCEDA CONSULTING Afisari: 1547
Categorie: CURSURI DE INITIERE SI PERFECTIONARE, EDUCATIE, INVATAMANT >> cursuri asistenta medicala Vizitatori: 627
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. Unirii, Nr. 18, bl. 5B, scara 2, mezanin, ap. 26, bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0722327570; 0215695362; 0314211140
-------------------------
Web: Internet
  email: office@acceda.ro
  site: www.acceda.ro

 
Ingrijire bolnavi/varstnici la domiciliu  
Detalii  video  

Valorile noastre in slujba familiilorSuntem realisti si stim ca orice familie isi cauta varianta de ingrijire batrani / bolnavi cea mai potrivita lor si varstnicului/bolnavului pe care il au in ingrijire. Varstnicul/bonavul sa fie ingrijit acasa sau intr-un camin? Unde este cel mai bine ingrijit? Unde isi doreste el/ea sa stea? Unde se simte el/ea mai bine? Cat costa?

 

 Stim ca doriti sa beneficiati de un raport calitate-pret convenabil: parintele/ruda dumneavoastra sa fie ingrijit/a corespunzator, de o persoana de incredere si cu rabdare, la un cost rezonabil.

 

 Toate eforturile noastre sunt indreptate inspre selectarea si recomandarea unor ingrijitoare batrani-varstnici-bolnavi la domiciliu care sa va intruneasca cerintele si care sa va accepte oferta salariala. Suntem dornici sa depunem toate eforturile pentru dumneavoastra. Dorim sa tintim calitatea.Va recomandam personal de calitate pentru ingrijirea de bolnavi / batrani la domiciliu in conditiile salariale stabilite de dumneavoastra si cu orice fel de program aveti nevoie:- ingrijire de batrani / bolnavi la domiciliu in regim intern (permanent)- ingrijire de batrani / bolnavi la domiciliu cu program intreg / prelungit de lucru- ingrijire de batrani / bolnavi la domiciliu cu program de lucru redus- ingrijire de batrani / bolnavi la domiciliu pentru perioade scurte de timp- insotitori spitalAvantajele parteneriatului cu noi

 

Dumneavoastra, nu altcineva, stabiliti conditiile de ingrijire a varstnicului / batranului / bolnavului la domiciliu sau insotitorului de spital (atributii, program, salariu). Noi va recomandam persoana care sa le intruneasca / accepte. - Avem o experienta de cativa ani buni pe piata de ingrijire varstnici / batrani / bolnavi la domiciliu si suntem gata sa ne utilizam experienta in avantajul dumneavoastra;- Utilizam multiple metode de recrutare si avem o politica prin care sa putem atrage un numar mare de personal ingrijire varstnici / batrani / bolnavi la domiciliu; obtinem astfel loturi mari de candidate, din care ne triem ingrijitoare varstnici / batrani / bolnavi la domiciliu;- Sunt recomandate doar persoanele care in urma interviului, testarii psihologice, etc. indeplinesc criteriile noastre de selectie (concordanta in date, fara dereglaje psihice, care prezinta anumiti indicatori de incredere, cu rabdare, etc.). Noi va recomandam numai persoane ingrijire varstnici / batrani / bolnavi la domiciliu pe care sa ne putem baza, persoane calde, de incredere, care au mai ingrijit varstnici / batrani / bolnavi la domiciliu sau care au "chemare" pentru un post de ingrijire varstnici / batrani / bolnavi la domiciliu;- Perioada de proba suficient de lunga cat sa va dea incredere ca ingrijitoarea va ramane o perioada lunga la batran/batrana;- Costuri reduse pentru dumneavoastra.

 

Intr-o propozitie, ne punem valorile - realismul, efortul si calitatea - in slujba dumneavoastra.Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati.Intotdeauna se poate gasi omul potrivit, care sa indeplineasca nevoile unui batran. Sperantele pot deveni realitate!

ACCEDA ESTE O FIRMA ACREDITATA CA FURNIZOR DE SERVICII DE MEDIERE A MUNCII PE PIATA INTERNA.

 

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video