Abus Romania - Solutii mecanice si electronice de securitate a casei, Oradea Afisari: 171
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Tamplarie aluminiu, PVC Vizitatori: 632
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Borsului, Nr. 28, Oradea, judetul Bihor
-------------------------
Phone: Telefon
  0259407650
-------------------------
Web: Internet
  email: info@abus.ro
  site: www.abus.com/ro

 
Securitatea casei  
Detalii  video  

Securitatea casei confera sentimentul de siguranta

 

ABUS dezvolta pentru dumneavoastra solutii inovatoare, pentru a putea garanta securitatea casei dumneavoastra, din subsol pâna la acoperis. Sortimentul nostru cuprinde detectoare de fum, sisteme de securitate pentru ferestre si usi, precum si sisteme de închidere.. Inovatoaresi numai de la ABUS: Mecatronica – solutii care integreaza partea mecanica si partea electronica într-un singur sistem.

 

Cilindrii de închidere si sisteme de închidere

 

Cu cilindrii ABUS ati luat o decizie sigura pentru casa, locuinta sau obiectul dumneavoastra de securizat. Cilindrii ABUS se caracterizeaza prin cele mai înalte standarde de securitate, printr-o calitate ridicata si durata de serviciu îndelungata. Dumneavoastra decideti daca aveti nevoie de închideri individuale sau de un sistem de închidere. Cu un sistem de închidere cu cheie unica aveti nevoie de o singura cheie pentru usa casei, închizatoarea suplimentara, garaj, cutia postala, poarta gradinii, magazie s.a. Astfel nu mai este necesara o legatura de chei grea cu multe chei diferite.

Mai multe informatii în engleza gasiti aiciBrosuri referitoare la sisteme de închidere

 

Lacate

 

In functie de necesitatea unui lacat  - la ABUS gasiti solutia de siguranta corecta!. Descoperiti varietatea gamei de produse in domeniul „lacate“. Începând cu lacatele masive din granit pentru cele mai înalte criterii de securitate, trecând prin varianta clasica de 360° Diskus® si pâna la lacatele noastre din alama si aluminiu. Lacatele colorate cu optiunea de gravura sporesc varietatea gamei de lacate.

Mai multe informatii în engleza gasiti aiciBrosuri cu tema lacate

 

Monitorizarea video

 

Monitorizarea video de la ABUS permite o localizare rapida a amenintarilor si protejeaza astfel persoanele si bunurile materiale. În cazuri extreme, înregistrarile detaliate contribuie la recunoastere. O gama larga de camere de luat vederi, componente si accesorii va garanteaza solutia video optima pentru cerintele dumneavoastra concrete si se potriveste fiecarui buget.

Mai multe informatii în engleza gasiti aici 

 

Protectia contra incendiilor

 

În fiecare an mor prea multi oameni ca urmare a incendiilor din cladiri. Pentru a va simti în siguranta am dezvoltat solutii fiabile de protectie contra incendiilor - împotriva tuturor pericolelor posibile din viata de zi cu zi. Dintre acestea fac parte diferite detectoare de fum.

Mai multe informatii în engleza gasiti aici

 

Securitatea ferestrelor

 

Stiati ca ferestrele si usile de terasa sunt deschiderile de acces principale în cazul efractiilor?Atât în stare rabatata cât si în stare închisa, o fereastra uzuala din comert nu reprezinta de regula un obstacol special. La aceasta se adauga pericolul de accident pentru copiii mici, care pot deschide cu usurinta o astfel de fereastra si pot cadea afara. ABUS va ofera o serie întreaga de masuri de siguranta: de exemplu mânere de fereastra cu posibilitate de încuiere si sigurante suplimentare.

Mai multe informatii în engleza gasiti aici

 

Securitatea usilor

 

Dotarea de baza a fiecarei usi de intrare cuprinde table de siguranta pentru închidere cu ancore de zidarie, broaste stabile îngropate, feronerie de protectie cu protectie împotriva tragerii, precum si cilindrul usii cu card de securitate. O protectie suplimentara se obtine cu zavoare blindate si închizatoare suplimentare. ABUS ofera produsele potrivite.

Mai multe informatii în engleza gasiti aiciBrosuri referitoare la securitatea usilor

 

Sisteme de alarma

 

Datorita unui soft- si hardware inteligent, sistemele de alarma de la ABUS sunt manageri de securitate ideali pentru industria mica si privat – în caz de efractie, incendiu sau alte pericole. Un sistem de alarma este conform statisticilor cea mai buna modalitate de descurajare pentru trei sferturi din potentialii infractori: mai multilaterala decât orice siguranta mecanica, mai incoruptibila decât orice câine de paza.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video