Magicianul Mydas spectacole de magie nunti,evenimente Afisari: 238
Categorie: GHIDUL NUNTII >> Efecte nunta, artificii, laser, confetti Vizitatori: 162
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Ana Ipatescu, , Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0746834049
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@mydas.ro
  site: www.mydas.ro

 
Magician petreceri copii  
Detalii  video  

Am redescoperit dragostea pentru spectacolele de magie pentru copii. Sunt un magician dedicat si inteleg mai mult ca niciodata ca petrecerile sunt mult mai vesele cand copiii rad si sunt uimiti.

 

Mai ales ca am regandit spectacolul de la zero si acum am doar momente care “pacalesc” (a se citi: “uimesc”) atat copiii, cat si adultii. Practic, nu se mai poate numi “kids show”, cat a devenit “Family Show” – la unul dintre numere chiar iau un adult pe scena, spre deliciul copiilor (si nu doar al lor).

 

Spectacolul implica numere interactive, in care sarbatoritul si chiar cativa prieteni ai sai vor fi, pe rand, in centrul atentiei. Imi place sa le imprumut din puterile mele magice si sa ii vad cum reactioneaza cand micutii fac magie cu manutele lor :)

Un spectacol dureaza ~30 de minute si se poate prelungi cu inca un mini-spectacol close-up, cu cei mai dornici 5-6 copii, in care facem si poze, conversam despre magie, raspund la intrebari si dau autografe. Nu trebuie subestimat timpul liber al copiilor, cred ca acestia stiu tot ce misca la emisiunile TV!

Ofer asta atat in Bucuresti, cat si in restul tarii (desigur, costurile vor fi mai mari).

La cerere, vin si cu magicianul meu preferat pentru petrecerile de copii: Tania Magic! Copiii o iubesc si pentru ca face sa apara porumbei sau hamsteri (si poate lasa un hamster cadou sarbatoritului).

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video