Magicianul Mydas spectacole de magie nunti,evenimente Afisari: 238
Categorie: GHIDUL NUNTII >> Efecte nunta, artificii, laser, confetti Vizitatori: 162
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Ana Ipatescu, , Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0746834049
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@mydas.ro
  site: www.mydas.ro

 
Divertisment nunta ? de ce magie  
Detalii  video  

Isi are locul magia la o nunta? Cu siguranta. Tot mai multi viitori miri inteleg ca o seara reusita pentru invitati nu tine doar de DJ sau de un show de lumini. Cel mai frumos cadou este un moment artistic deosebit. Si ce este mai deosebit decat un spectacol de Neo-Magie?

 

Intr-un asemenea spectacol, magicianul va sti sa uimeasca invitatii, sa-i distreze, dar cel mai important, el va face ca magia li se intampla mirilor, asta apropiindu-i si mai mult. Mirilor le sta minunat in centrul atentiei, avand in vedere ca toata interactiunea e naturala, “light” si fara nevoie repetitii inainte.

 

Magicianul face doar spectacol pe scena? Nu neaparat, asta depinzand de necesitatile mirilor. Unii vor doar sa fie distrati invitatii care nu danseaza. Altii vor spectacol pe scena. Cei mai curajosi iau parte din spectacol chiar ei, magia fiind una interactiva. Ea poate fi:

Magie clasica – Moment artistic de scurta durata ce se desfasoara pe o scena special amenajata, cu aparate, coregrafie si asistente frumoase. Cea mai inalta forma de magie. Avand cea mai mare vizibilitate, magia pe scena este ideala pentru nunti foarte mari.

“Micro”magia – Magicianul se va perinda printre mesele invitatilor, oferindu-le ceva care celelalte forme de magie nu pot oferi: proximitate. Magia ce o vezi cu ochii tai, de aproape, e de necontestat.

Neomagie – Spectacol interactiv de divertisment si imbinat cu umor, este cel mai placut si personal moment artistic ce se poate gasi la o nunta. Distractiv, dar in primul rand uimitor, magicianul este vazut si auzit de toata lumea si asta creeaza apropiere. Mirii sunt in centrul atentiei, ei fiind cei ce “fac” magia. Invitatii sunt mult mai implicati, in felul asta – fiti siguri ca vor avea despre ce vorbi ani la randul!

 

 
Galerie foto (5)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4] [Image #5]
Prezentare video