La Maria si Ion, Restaurant - Bucuresti Afisari: 328
Categorie: RESTAURANTE, CAZINOURI, DISCOTECI >> Restaurante Vizitatori: 226
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Splaiul Independentei, Nr. 290, Complex Studentesc Regie, Sector 6, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0762295737; 0753473781
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@mariasiion.ro
  site: www.mariasiion.ro

 
Preparate la gratr  
Detalii  

FRIGĂRUI DE PUI - 200 g 12 RON

(piept pui dezosat, condimente)

CÂRNATZ PLEŞCOI - 250 g (180 g)12 RON CÂRNAŢI AFUMAŢI DIN BATAL - 250 g (200 g) 12 RON

(cârnaţi proaspeţi oaie)

O BUCATĂ FINĂ DĂ PURCEL ÎNDESAT CU AFUMĂTURĂ ŞI AI - 245 g (200 g) 12 RON

(cotlet de porc fără os, costiţă afumată, usturoi, mălai, condimente)

OARECE DĂ GUIŢ CA LA MĂRIA ŞI ION - 80 g (50 g) 3 RON

– 80 g (50 g) – 1 bucată (o pastă dă mici bună rău)

CEVA CÂRNATZURI DĂ BATAL - 250 g (200 g) 12 RON

(cârnaţi proaspeţi de berbecuţ)

CÂRNATZURI DAŢI LA FUM PĂ JAR - 250 g (200 g) 12 RON

(cârnaţi ţărăneşti afumaţi)

CÂRNATZURI CU CIMBRIŞOR - 250 g (200 g) 12 RON

(cârnaţi de casă ţărăneşti, proaspeţi, cu cimbrişor)

CÂRNATZURI CU AI - 250 g (200 g) 12 RON

(cârnaţi de casă ţărăneşti, proaspeţi, cu usturoi)

PASTRAMĂ DĂ CASĂ DÎN PURCEL - 250 g (200 g) 14 RON

(pastramă de casă din ceafă de purcel)

PASTRAMĂ DĂ CASĂ DÎN BATAL - 200 g (160 g) 14 RON

(pastramă de casă din pulpe de berbecuţ)

PASTRAMĂ DĂ CASĂ DÎN ZBURĂTOARE - 240 g (200 g) 13 RON

(pastramă dă casă din pulpe de pui dezosate)

FINETZURI DĂ PURCEL LA JAR - 250 g (200 g) 12 RON

(muşchiuleţ dă porc)

O BUCATĂ DĂ GUIŢ PĂ JAR - 250 g (200 g) 12 RON

(ceafă porc)

ALTĂCEVA DĂ ZBURĂTOARE PĂ JAR - 240 g (200 g) 12 RON

(pulpe pui dezosate fără piele)

CEVA DĂ ZBURĂTOARE PĂ JAR - 250 g (200 g) 11 RON

(piept pui)

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
Ardei gras  |  Ardei gras verde  |  Biscuiti cacao  |  Biscuiti miere  |  Biscuiti vanilie  |  Blat tort  |  Cafea rece  |  Carne porc fasole   |  Carne pui  |  Castravete verde   |  Ciolan afumat fasole  |  Ciolan fasole  |  Ciuperci cu rosii  |  Ciuperci proaspete  |  Ciuperci uscate  |  Coaste afumate  |  Cotlet porc  |  Cotlete berbecut  |  Deserturi  |  Fasole verde  |  Gogosari in otet  |  Gogosari murati  |  Iahnie de fasole boabe   |  Lapte cafea  |  Lemn alb  |  Mancare fasole  |  Mancare gatita  |  Meniu pui  |  Mozzarella cu rosii   |  Muschiulet porc   |  Muschiulet porc  |  Muzica live  |  Orchestra lautari  |  Orez piept pui  |  Organe porc  |  Pepene galben  |  Piept de pui cu ciuperci   |  Piept de pui dezosat   |  Piept de pui la gratar   |  Piept pui  |  Piper alb  |  Pizza al tonno  |  Pizza ardei porumb  |  Pizza bacon  |  Pizza calzzone  |  Pizza caprese  |  Pizza capriciosa  |  Pizza ciuperci  |  Pizza con tonno  |  Pizza cu ton  |  Pizza funghi  |  Pizza gorgonzola  |  Pizza margherita  |  Pizza mozzarella  |  Pizza napoli  |  Pizza oregano  |  Pizza quatro formaggi  |  Pizza quattro stagioni  |  Pizza salam  |  Pizza ton  |  Porc grill  |  Preparate berbecut  |  Preparate gratar  |  Preparate gratar berbecut  |  Preparate gratar porc  |  Preparate gratar pui  |  Preparate la gratar  |  Preparate porc  |  Preparate pui  |  Preparate romanesti  |  Pui cartofi  |  Pui ciuperci  |  Pui cu fasole verde   |  Pui dulce  |  Pui grill  |  Pui legume  |  Pulpe porc  |  Pulpe pui  |  Quattro stagioni  |  Restaurant bucuresti  |  Restaurante bucuresti  |  Restaurante sector 6  |  Rosii bulion  |  Rosii cherry  |  Salata de castraveti  |  Salata de rosii  |  Salata pui  |  Salata verde cu castraveti   |  Salate rosii  |  Sare piper  |  Sarmale  |  Sortimente de fructe   |  Sos gorgonzola  |  Sos mustar  |  Sos usturoi  |  Telemea de oaie   |  Telemea oaie  |  Tort fructe  |  Ulei de rozmarin   |  Vin alb  |  Vin orez  |  Vin rosu  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.