La Maria si Ion, Restaurant - Bucuresti Afisari: 328
Categorie: RESTAURANTE, CAZINOURI, DISCOTECI >> Restaurante Vizitatori: 226
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Splaiul Independentei, Nr. 290, Complex Studentesc Regie, Sector 6, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0762295737; 0753473781
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@mariasiion.ro
  site: www.mariasiion.ro

 
mancare gatita  
Detalii  

POMANA PORCULUI - 200 g 16 RON

(Fleică proaspătă de purcel trasă la tigaie, cu cârnăciori afumaţi şi stinsă cu puţin mujdei)

TOCHITURĂ DÂN ORGANE DE PUI - 200/200 g 14 RON

Inimi şi pipote proaspete de pui, fierte pentru frăgezire, după care călite cu ceapă, pastă de tomate şi stinse cu vin alb şi pastă de usturoi. Se serveşte cu mămăliguţă şi cu o idee de telemea veche şi grasă de oaie.

VARZĂ A LA CLUJ - 350 g 14 RON

Preparat românesc în care alterneză straturile de varză dulce, călită în untură de purcel şi un strat generos de fleică de purcel, călită cu ceapă, orez şi condimente. Este servită cu o idee de smântână proaspete.

CIOLAN DE PORC AFUMAT - 450 g (600 g)17 RON ZBURĂTOARE CU VĂLMĂŞALĂ DE CIUPERCI - 250 g 14 RON

(Piept pui dezosat, ciuperci, ulei floare, ciuperci de lemn, mărar, vin alb, piper, sare, condimente)

GUIŢ CU ARDEI COPT - 250 g 15 RON

(ceafă porc dezosată, sare, pătrunjel, piper, ulei floare, usturoi, ardei copt)

CEVA FINEŢURI DĂ PURCEL CU GROŞTIOR - 400 g (180/80 g) 12 RON

(muşchiuleţ de purcel, unt, usturoi, smântână, vin alb)

GUIŢ SCĂPAT ÎN CEAUN CU AI ZDROBIT - 400 g (250/30 g) 12 RON

(coaste porc, usturoi)

MEHMET BEY ÎN HAREM - 400 g (150/200 g) 17 RON

(pastramă de casă din berbecuţ, orez, migdale, stafide, scorţişoară, condimente)

NEŞTE COASTE DĂ PURCEL CU AI ŞI VIN - 350 g (250/30 g) 12 RON

(coaste dă purcel, usturoi, rozmarin, vin alb)

CURECHI CU AFUMĂTURI DĂ PURCEL - 500 g (250/200 g) 14 RON

(varză albă, ceapă, roşii în bulion, scăriţă porc afumată, mărar)

IAHNIE DĂ BOB CU CIONT AFUMAT - 1,100g (750/200 g) 24 RON

(fasole boabe, ceapă, cimbru, ciolan afumat, mărar, condimente)

PURCEL LA GARNIŢĂ - 400 g (300 g) 14 RON

(fleică purcel, cârnaţi afumaţi, usturoi)

TOCHITURA LU’ FANE BABANU - 600 g (250/200 g) 14 RON

(pulpă porc dezosată, costiţă afumată, ceapă, pastă tomate, usturoi, vin alb, telemea oaie, ou, mămăliguţă)

SARAMURĂ DĂ ZBURĂTOARE - 300 g (250/60 g) 12 RON

(pulpe pui dezosate, ceapă, roşie, ardei gras, verdeaţă)

ZBURĂTOARE SCĂPĂTATĂ’N CEAUN ŞI TĂVĂLITĂ ÎN SMÂNTÂNĂ - 570 g (350/70 g) 14 RON

(pui grill, smântână, usturoi)

ZBURĂTOARE CA LA ARDEAL - 350 g 12 RON

(pulpe pui dezosate fără piele, ceapă, ardei gras, unt, smântână, vin alb, verdeaţă)

SARMALE CU MĂMĂLIGĂ CA LA FANE BABANU - 500 g (250/200 g) 12 RON

(fleică porc, costiță afumată fără os, ceapă, varză murată, mămăliguţă, condimente)

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
Ardei gras  |  Ardei gras verde  |  Biscuiti cacao  |  Biscuiti miere  |  Biscuiti vanilie  |  Blat tort  |  Cafea rece  |  Carne porc fasole   |  Carne pui  |  Castravete verde   |  Ciolan afumat fasole  |  Ciolan fasole  |  Ciuperci cu rosii  |  Ciuperci proaspete  |  Ciuperci uscate  |  Coaste afumate  |  Cotlet porc  |  Cotlete berbecut  |  Deserturi  |  Fasole verde  |  Gogosari in otet  |  Gogosari murati  |  Iahnie de fasole boabe   |  Lapte cafea  |  Lemn alb  |  Mancare fasole  |  Mancare gatita  |  Meniu pui  |  Mozzarella cu rosii   |  Muschiulet porc   |  Muschiulet porc  |  Muzica live  |  Orchestra lautari  |  Orez piept pui  |  Organe porc  |  Pepene galben  |  Piept de pui cu ciuperci   |  Piept de pui dezosat   |  Piept de pui la gratar   |  Piept pui  |  Piper alb  |  Pizza al tonno  |  Pizza ardei porumb  |  Pizza bacon  |  Pizza calzzone  |  Pizza caprese  |  Pizza capriciosa  |  Pizza ciuperci  |  Pizza con tonno  |  Pizza cu ton  |  Pizza funghi  |  Pizza gorgonzola  |  Pizza margherita  |  Pizza mozzarella  |  Pizza napoli  |  Pizza oregano  |  Pizza quatro formaggi  |  Pizza quattro stagioni  |  Pizza salam  |  Pizza ton  |  Porc grill  |  Preparate berbecut  |  Preparate gratar  |  Preparate gratar berbecut  |  Preparate gratar porc  |  Preparate gratar pui  |  Preparate la gratar  |  Preparate porc  |  Preparate pui  |  Preparate romanesti  |  Pui cartofi  |  Pui ciuperci  |  Pui cu fasole verde   |  Pui dulce  |  Pui grill  |  Pui legume  |  Pulpe porc  |  Pulpe pui  |  Quattro stagioni  |  Restaurant bucuresti  |  Restaurante bucuresti  |  Restaurante sector 6  |  Rosii bulion  |  Rosii cherry  |  Salata de castraveti  |  Salata de rosii  |  Salata pui  |  Salata verde cu castraveti   |  Salate rosii  |  Sare piper  |  Sarmale  |  Sortimente de fructe   |  Sos gorgonzola  |  Sos mustar  |  Sos usturoi  |  Telemea de oaie   |  Telemea oaie  |  Tort fructe  |  Ulei de rozmarin   |  Vin alb  |  Vin orez  |  Vin rosu  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.