Dimex 2000, Bistrita-Nasaud - Constructii industriale si infrastructura Afisari: 1458
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Constructii industriale (executie) Vizitatori: 592
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Garii, Nr. 315, Rebrisoara, judetul Bistrita Nasaud
-------------------------
Phone: Telefon
  0263360093 ; 0263360189
-------------------------
Web: Internet
  email: office@dimex2000.ro
  site: www.dimex2000.ro

 
Constructii civile  
Detalii  video  

Aceasta clasificare se face în functie de obiectivele urmarite: proiectare, prescriptii tehnice, evidenta economica sau statistica, planificarea si organizarea lucrarilor, documentare etc. Omogenitatea clasificarii se asigura prin gruparea asemanatoare prin elemente principale comune de proiectare si executie.

 

În clasificarea functionala sau dupa destinatie se grupeaza constructiile din punct de vedere al cerintelor functionale si amplasamentului geografic. Din acest punct de vedere constructiile se împart în cladiri si constructii ingineresti. Cladirile sau constructiile civile, industriale si agricole adapostesc oameni si alte vietuitoare, activitatea omeneasca, de intemperiile atmosferice (viscol, ger, vânt, ploaie, arsita soarelui etc.) facând posibila adaptarea la mediul geografic atât de variat si cu clime atât de diferite. Constructiile ingineresti sunt toate celelalte constructii, cai de comunicatii terestre si pe apa, constructiile hidrotehnice si subterane, liniile de transport ale energiei electrice etc.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video