Salon Estetic Afisari: 21
Categorie: SERVICII DIVERSE >> Saloane de infrumusetare (beauty salon) Vizitatori: 44
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Iuliu Maniu, nr. 26, Cluj Napoca, judetul Cluj
-------------------------
Phone: Telefon
  0745520041
-------------------------
Web: Internet
  email: yesweb.webdesign@gmail.com
  site: www.salonestetic.ro

 
Radiofrecventa  
Detalii  video  

Radiofrecventa este una dintre cele mai noi si mai importante terapie non-invazive cu rezultate apreciabile in terapii anti-aging faciale sau corporale.

Ceea ce este spectaculos in tratamentul cu radiofrecventa este tonifierea conferita, care se poate observa inca de la prima sedinta, indiferent ca se aplica terapia facial sau corporal. Undele de radiofrecventa incalzesc treptat pielea si contracta fibrele de colagen . Fibrele de colagen contractate tonifica si strang pielea producand un efect imediat. Creste metabolismului fibroblastelor formandu-se fibre noi de colagen, ceea ce produce un efect de lunga durata .

Radiofrecventa inseamna pe scurt “tightening”: terapie prin care creste productia de colagen endogen – colagenul fiind responsabil de aspectul tonifiat, perfect intins al pielii. Actioneaza asemeni unui corset care strange tesuturile musculare si grase. Aspectul de „piele lasata” se diminueaza de la o sedinta la alta. Actiunea undelor de radiofrecventa continua si dupa incheierea sedintei. Se resimte in continuare o caldura la nivelul zonei tratate. Efectul de tonifierea continua. Tratamentul cu radiofrecventa este recomandat pentru toate varstele, nu este invaziv si nu necesita perioada recuperatorie.  

Beneficiile radiofrecventei  sunt multiple, cum ar fi:  -estomparea ridurilor, tonifierea pielii   - diminuarea pana la eliminare a cicatricilor  cauzate de acnee - inchiderea porilor dilatati   - o mai buna oxigenare a tesuturilor  -diminuarea pungilor de sub ochi - elimina flaciditatea fetei, gatului, decolteului  - imbunatateste tonifierea pometilor  - imbunatateste linia obrajilor  - reduce santurile din jurul nasului si buzelor  - netezeste ridurile din jurul ochilor  - mareste regenerarea pielii  - reduce cicatricile si vergeturile  - subtiaza si remodeleaza corpul  - reduce celulita in stare avansata  - ofera fermitate corpului (abdomen, brate, coapse si fese)  - imbunatateste calitatea pielii

Contraindicatii - procedura este interzisa persoanelor sub 18 ani; - procedura este interzisa posesorilor de pacemaker sau a defibrilatorilor interni; implanturi metalice in zona de tratament; - sarcina si alaptare; - antecedente de cancer sau alunite premaligne; - afectiuni ale sistemului imunitar (SIDA); - terapie imunosupresiva; - afectiuni severe cardiace; - pacienti cu antecedente de boli stimulate de caldura (ex. herpes) in zona de tratament; psoriazis, eczeme, eritem, bronz excesiv, autobronzante. - predispozitii la cicatrici keloide, tulburari de cicatrizare, piele foarte uscata si fragila; - tratamente chirurgicale (invazive sau ablative) in zona de tratament incomplet vindecate; - pacientii in tratament cu preparate naturiste, suplimente nutritive, stereoizi, izotretinoil, tetraciclina

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video