Salon Estetic Afisari: 21
Categorie: SERVICII DIVERSE >> Saloane de infrumusetare (beauty salon) Vizitatori: 44
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Iuliu Maniu, nr. 26, Cluj Napoca, judetul Cluj
-------------------------
Phone: Telefon
  0745520041
-------------------------
Web: Internet
  email: yesweb.webdesign@gmail.com
  site: www.salonestetic.ro

 
Lipolaser  
Detalii  video  

 O METODA REVOLUTIONARA DE A SCAPA DE GRASIME SI CELULITA

REDUCEREA VOLUMULUI INCA DE LA PRIMA SEDINTA

TRATAMENT ANTICELULITIC FARA DURERE, VANATAI, PERIOADA DE RECUPERARE

 

LipoLaser  reprezinta o terapie non-invaziva de remodelare corporala, nedureroasa, considerata foarte sigura, lipsita practic de efecte secundare.

LipoLaser este o tehnologie cu laser de joasa intensitate, considerata “rece” folosita de mai bine de 30 de ani in scopuri biomedicale:vindecarea ranilor, tratarea durerilor, calmarea inflamatiilor.

Laserul  emite nivele scazute de energie care creaza un semnal chimic la care celulele de grasime raspund prin deschiderea porilor membranei celulare , descompunerea trigliceridelor in glicerol, apa si acizi grasi liberi urmata de eliminarea unei parti a acestora prin canalele( porii)  membranei celulare. Acest proces se intampla in mod natural in organismul uman in momentul in care acesta are nevoie de energie. Asadar lipoliza indusa de LipoLaser nu reprezinta o reactie nefireasca a organismului. In plus acest tip de laser “rece” nu afecteaza tesuturile din jur cum ar fi vasele de sange, nervii, pielea, etc. avand actiune stricta asupra adipocitelor.

Grasimea eliberata in timpul procesului de lipoliza ajunge in lichidul interstitial si prezinta o sursa imediata de energie pentru organism, motiv pentru care se recomanda dupa tratament  efectuarea de exercitii cardio care ajuta la folosirea  acestei energii.

Efectele terapiei cu Lipolaser se traduc prin reducerea tesutului gras din zona tratata, efect vizibil chiar si dupa prima sedinta.

Tratamentul cu LipoLaser se poate intinde pe durata a 4-6 saptamani , 2-3 sedinte pe saptamana cu durata de 30-40 de minute.

Terapia cu LipoLaser pentru inlaturarea celulitei este extrem de sigura, nu are efecte adverse, nu creaza disconfort, durere sau vanatai.

Pentru a obtine cele mai bune rezultate va recomandam sa nu mancati consistent inainte cu 2 ore de tratamentul cu lipolaser  si 2 ore dupa tratament, iar in urmatoarele 3 ore sa faceti exercitii cardio (alergat, clase de aerobic, inot, plimbare in ritm alert) 40-60 minute sau o sedinta de 45 minute de electrostimulare.

CONTRAINDICATII:

  • Sarcina si perioada menstruala
  • Epilepsie
  • Infectii acute, astm, tromboza venoasa, cancer
  • Afectiuni cardiace severe
  • Implanturi medicale electronice, metalice
  • Inflamatii ale pielii, edeme, rani
  • Boli ale sistemului imunitar
 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video