Fractal IT Cluj-Napoca - Reparatii computere si laptop-uri Afisari: 119
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Computere si tehnica de calcul Vizitatori: 51
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Ilie Macelaru, nr. 26, Cluj-Napoca, judetul Cluj
-------------------------
Phone: Telefon
  0740275112
-------------------------
Web: Internet
  email: office@fractal.ro
  site: www.fractal.ro

 
Despre noi  
Detalii  video  

1. Service

Va oferim servicii de reparatii si configurare pentru o gama larga de echipamente informatice: laptop-uri, tablete, monitoare, televizoare, calculatoare, surse de alimentare, etc.

Efectuam service pentru o gama larga de defecte, de la probleme software pana la reparatii direct pe placa de baza, inlocuire de chip-uri (reballing) si inlocuire componente. Diagnosticarea este 100% GRATUITA.

2. Intretinere

Echipa noastra asigura servicii complete de optimizare si intretinere a laptop-urilor, calculatoarelor si a altor echipamente informatice precum si a retelei informatice pe baza de abonament lunar sau contract de colaborare. Efectuarea de dignosticari regulate si programate reduce posibilitatea aparitiei unor defectiuni si ajuta afacerea dumneavoastra sa obtina mai mult din investitiile IT.

3. Consultanta

Echipa Fractal IT va ajuta sa obtineti maxim din investitia IT, oferind suport in planificarea strategiei IT, prin optimizarea si maximizarea investitiei in tehnologie. Echipa noastra va ajuta, fie ca sunteti persoana fizica sau juridica, in alegerea celei mai bune solutii de retea, hardware sau software de care aveti nevoie.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video