HITARO PLASTIC MACHINES Afisari: 177
Categorie: COMERT >> Utilaje, scule Vizitatori: 81
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Avram Iancu, nr. 30, sector 2,
-------------------------
Phone: Telefon
  0213138300
-------------------------
Web: Internet
  email: office@hitaro.ro
  site: www.hitaro.ro

 
SERIA ZHAFIR VENUS II  
Detalii  video  

Aceasta masina are toate miscarile complet electrice si are in prezent design-ul cel mai avansat din punct de vedere tehnologic.

Seria Venus este realizata cu o forta de inchidere de 40, 60, 90, 150, 230,300, 410 tone.

Prin intermediul sistemului de control SIGMATEK produs in Austria, garantam o fiabilitate ridicata a functionarii sistemului, si o utilizare foarte usoara. Miscarile paralele au o precizie in termeni de marime, superioara valorilor normale ale masinilor hidraulice, satisfacand astfel cele mai exigente cerinte de mare precizie in injectie si matritare de piese tehnice.

Masinile de injectie Zhafir au un standard ridicat de calitate. Toate elementele functionale importante, incepand cu camera din material calit, pentru prelucrarea materialelor incarcate cu fibra de sticla, cu interfata pentru colectarea de date pentru software-ul destinat statisticilor PDE si SPC, sunt furnizate de producatori europeni.

Integral electrice,  masinile ZHAFIR VENUS  se disting prin reducerea substantiala a consumului electric cu 20% pana la 80%.

Caracteristici ale seriei Zhafir Venus II:

-          Accelerare rapida si viteza mare -          Mentenanta usoara -          Consum redus de energie electrica -          Stabilitate marita -          Timpi redusi de reglarea a parametrilor -          Schimbare rapida a matritei -          Precizie sporita

 
Galerie foto (5)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4] [Image #5]
Prezentare video