Teleasistenta pentru varstnici Afisari: 163
Categorie: SERVICII DIVERSE >> Ingrijire batrani, bolnavi, copii Vizitatori: 63
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Spatarului, ,
-------------------------
Phone: Telefon
  0748884810; 0743073556; 0748884818
-------------------------
Web: Internet
  email: office@teleasistenta.ro
  site: www.teleasistenta.ro

 
MONITORIZARE VARSTNICI PENTRU URGENTE Pret: 767,00 RON abonament
Detalii  video  

Serviciul de monitorizare varstnici pentru situatii de urgenta consta in dotarea beneficiarului cu un telefon mobil special cu un buton destinat alertarii Dispeceratului Rafael de monitorizare la distanta. Butonul poate fi situat pe spatele telefonului (Rafael710) sau pe o bratara de alerta (Rafael715BB). Bratara este facuta dintr-un material usor si placut la atingere si este rezistenta la apa. Semnalul SOS poate fi declansat de la o distanta de pana la 20 m de telefonul mobil.

Chiar si in situatia grava in care beneficiarul este incapacitat fizic si nu se poate deplasa la telefon, de exemplu in cazurile de cazaturi, protocolul de urgenta este activat prin apasarea pe butonul de panica de pe bratara. Acest gest va salva multe vieti si in Romania, precum a facut-o, vreme de peste 20 ani, in lumea occidentala. 

Telefonul mobil poate fi folosit si la convorbiri normale nu doar in regim de urgenta. Preconizam adaugarea de servicii utile varstnicilor care sa se plieze pe aceasta platforma de comunicare (ex. asigurarea compliantei la medicatie, sfatul nutritionistului, microcasa de comenzi, mesterul casei, psihogeriatrie, etc.)

 
Galerie foto (0)
 
Prezentare video