In Low Light Afisari: 267
Categorie: GHIDUL NUNTII >> Filmari, foto nunta Vizitatori: 20
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0040745126004; 0040724072236
-------------------------
Web: Internet
  email: inlowlight@gmail.com
  site: www.inlowlight.ro

 
Israel - Pastele in Ierusalim  
Detalii  

Pastele in Ierusalim

Chiar de la intrare, cetatea veche a Ierusalimului te cuprinde in valtoarea si farmecul sau deosebit sub boltile sale de piatra. Raul de oameni care se strecoara printre minusculele pravalioare insirate una langa alta, pe un fel de ulicioara de dimensiuni foarte mici, aglomereaza atat de mult strazile, ca practic, o data ce ai  hotarat sa pornesti intr-o directie nu te mai poti razgandi.

Vanzatori ambulanti, turisti straini, localnici, barbati, femei si copii in vesminte europene sau orientale dau impresia unui musuroi compact antrenat intr-un continuu du-te vino. Pentru a va inchipui mai bine dimensiunile si atmosfera sa, v-as trimite cu gandul la perimetrul vechiului centru al Bucurestiului din zona Lipscani si stradutele sale invecinate.Mii de pelerini impanzesc an de an stradutele înguste ale cetatii pentru a celebra cea mai importanta sarbatoare a crestinatatii. In Saptamana Mare, orasul devine un furnicar ce respira credinta si rugaciune.

De la primele ore ale diminetii, credinciosi cu figuri pioase si framântate de rugaciuni fierbinti pasesc in graba, îndreptându-se catre nenumaratele biserici cladite pe locuri de mare insemnatate pentru crestinatate.

 

 
Galerie foto (16)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4] [Image #5] [Image #6] [Image #7] [Image #8] [Image #9] [Image #10] [Image #11] [Image #12] [Image #13] [Image #14] [Image #15] [Image #16]
 
Cetatea ierusalim  |  Cetatea ierusalimului  |  Stil de viata  |  Vanzatori ambulanti  |  Vesminte   |  Zidul plangerii  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.